![]() |
#221 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mam taki problem ze mi się długo lądują i np jak simka miała iść do pracz to stała w miejscu przez jakiś czas i jeszcze parcele są szare ale po jakimś czasie są normalne co mam zrobić ? pomocz
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Pierwszej części zdania nie jestem w stanie rozszyfrować, więc niech ktoś inny Ci na nie odpowie.
Co do drugiego pytania, to jest to normalne, że pierw gra wczytuje same obiekty, a dopiero potem wypełnia je teksturami. Szybkość tego procesu zależy od komputera i ilości wczytywania obiektów w tej samej chwili.
![]() |
#223 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właściwie to wszystko zależy tutaj od parametrów komputera. Jak Simka ma iść do pracy, to długo stoi, bo komputer "myśli" i "szuka" ubrania, w które ma simkę ubrać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
|
![]()
Sory klawiatura mi wtedy nawalała.Ok już wiem to coś z komputerem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
|
![]()
Gra mi się nagle wyłączyła, pisze, że mi brak jakiegoś lauchera exela (?). Nie mam dodatków z netu, gra oryginalna, co robić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
|
![]()
A wracając do mojego problemu to co mam zrobić ,aby już tego problemu nie było ?
i jeszcze mi się gra sama wyłącza ![]() @mod: nie pisz 2 postow pod rzad, uzywaj opcji edytuj. Ostatnio edytowane przez lithium : 21.03.2011 - 12:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Guest
|
![]() Cytat:
btw, w innych miastach też się tak dzieje? |
|
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam sobie w SV targowisko/placyk na której umieściłam blaty i kasy z pospolitym jedzeniem i jedną "kasę nekterową". Przy edycji typu parceli wybrałam z listy, że ma to być nektarnia. Na parceli pojawiają się pracownicy, simowie chętnie kupuja tam jedzenie , jednak nie można kupić żadnego nektaru przy kasie nektarowej
![]() Można w tej sprzedać swój własny zrobiony nektar, ale nic kupić. Może Ktoś próbował stworzyć coś takiego w swoim mieście i udało mu się? moje dodatki:WP,Po Zmroku |
![]() |
![]() |
#230 |
|
![]()
mam taki problem, a mianowicie simy w grze cały czas mają zły nastrój, chociaż nie mają żadnego negatywnego nastrójnika tylko same pozytywne. można coś z tym zrobić ? może to tylko w jednej rodzinie ?
Nawet jak maj wszystkie potrzeby na maxa Dzisiaj jak grałem to nawet jak z tych wszystkich nastrójników wychodziło mu jakieś +30 to i tak była nie wygoda ZAPRASZAM DO UDZIELANIA SIĘ TAKŻE TUTAJ: http://zapytaj.com.pl/Category/029,0..._sims_3__.html Ostatnio edytowane przez damianix32 : 27.03.2011 - 12:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|