|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Gembek i Sekemoto~
Tutaj widzimy Sylwie jak bawi się lalkami,słodka jest ta mała. ![]() Tata przytula swoją córeczkę ![]() Eliza kąpie Kajdera trzeba dbać o higienę ![]() Uczymy się , to już nie przedszkole! ![]() Odwiedziny babci, trzeba dbać o swoją wnusię ![]() Ale wnusia o babcię też musi dbać, prezencik ![]() Przytulaski, dużo przytulasków ![]() A tutaj bitwa na poduszki z mamą, ale szalone są dziewczęta w tych piórach! ![]() I przykra wiadomość[*] zmarł Stephanek.. ![]() Bardzo przeżywa to Sara ponieważ była z nim od dziecka.. ![]() ![]() Ale trzeba też pamiętać o dzidziusiu, niedługo przyjdzie na świat ![]() I wkrótce Sara zaczęła rodzić, w kuchni.. ![]() Tak na świat przyszła mała Natalka ![]() Tu już większa, cała mama tylko oczka Tatusiowe ![]() ![]() Mała Natalka Gembek ![]() ![]() moja malutka, druga wnuczka Angeliki ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 20.05.2012 - 14:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
omg, wszyscy macie świetne rodzinki, nie mogę się doczekać kontynuacji
![]() eyvee - gdzie ty kobieto byłaś? xd ale newer majnd, szkoda dzieciaków >.< kicaj0303 - Alba była taka ładna w 1 stylizacji : ( ale teraz też jest całkiem OK. nwm czemu ale denerwuje mnie trochę Gibon... xd easey - biedna Hayate... a ja myślałam, że może to omdlenie jakieś powiększenie rodziny zwiastuje ![]() myrtek - życie Alice jest strasznie pokręcone... zastanawiam się, czy kiedykolwiek będzie mieć dzieci i te sprawy xd horsez - i Natalka i Sylwia są śliczne *.* tymczasem... LOS ARCHIBALDOS xd uwaga! daję przerobione zdjęcia, ale tylko raz, nie zjedzcie ![]() jak wiecie, Nathaniel jest w szkole z internatem, ze względu na swój geniusz. tymczasem Shiloh to jego kompletne przeciwieństwo. nigdy nic jej się nie chciało do szkoły robić czy uczyć... dlatego rodzice postanowili ją również zapisać do szkoły z internatem, z nadzieją na to, że Shil przekona się do nauki ostatnie chwile ze starszą siostrą, są ze sobą bardzo blisko... ![]() ![]() mała będzie tęsknić za domem... : ( ![]() mama już tęskni xd ![]() ![]() no i Rosie została sama... rodzice postanowili kupić jej kotka - Wendy. ![]() ![]() po ostatnim nieudanym związku, Blair chyba spotkała miłość swego życia... ![]() żeby nie było że B to tylko z Shiloh... xd ![]() nadeszły urodziny najstarszej latorośli ![]() ![]() Ian też miał urodziny ![]() awwwwww *.* ![]() Ian postanowił nie czekać długo i oświadczył się Blair jeszcze w dniu urodzin. ![]() dziewczyna zgodziła się i postanowili zamieszkać razem w Bridgeport, bo Blair uznała że w SV nie zostanie słynną aktorką... ![]() hmm, jak dorośli to im wolno ![]() ![]() już następnego dnia wzięli cichutki ślub jedynie w obecności najbliższej rodziny. chcieli zrobić to jeszcze przed wyjazdem ![]() noc poślubna - państwo młodzi Blair Ryan oraz Ian Hastings ![]() ![]()
@Mod: bardzo nieregulaminowa sygnatura! Ostatnio edytowane przez inseparable : 20.05.2012 - 21:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
~Ciąg Dalszy rodziny Sekemoto i Gembek~
Mała Natalka śpi, słodziutka jest taka malutka laleczka.. ![]() Niunia się przebudziła ![]() ![]() Tata już jest przy niej, nie mogę powiedzieć Jacek jest cudownym i troskliwym ojcem ![]() ![]() Wspólna nauka mówienia, mała pilnie powtarza nowe słowa ![]() ![]() Sara wreszcie miała czas żeby zająć się Kokosem, jednak brzuszek trochę jej przeszkadzał ![]() Pojawił się jelonek i miał na imię Bambino ![]() ![]() Po długich rozmowach w sprawie prezentu na 2 urodziny Natalki Jacek i Sara stwierdzili że sprawią jej pieska, w tym celu udali się do pani, która miała pieska do oddania ![]() I tak w ich domku pojawiła się mała słodka Hindi, tak została nazwana przez Natalkę nie była już szczeniaczkiem jednak była mala i słodka ![]() Dziewczynka uwielbiała pieska ze wzajemnoscią ![]() ![]() c.d.n nie mam pomysłu, na grę, pomóżcie! p.s2 widzicie te kreski na uszkach i ogonku Hindi wtf? ![]() Ostatnio edytowane przez Horsez : 21.05.2012 - 20:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
myrtek98 jak zawsze, pomysłowo i wspaniale!
kicaj0303 ładnych masz simów i ciekawą historię ![]() Horsez oczy Natalki ♥ eyvee szkoda, że umarli, ale dzięki temu skupisz się bardziej na Willowi i Marry Lou. Śliczni są ![]() anie_1981 tylko pozazdrościć drzewka! milkyway,omega,Julia11easey przepraszam że nie z osobna, ale wasze rodzinki też są wspaniałe i wasze historie doceniam, ale zabrakłoby czasu pisać jakie są wspaniałe ![]() Jak ktoś nie pamięta to tu znajduje się poprzednia część --> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=2352 Rodzina Leo Siostrzana miłość.. ![]() ![]() ![]() ![]() Przed knajpką Amelii pobił się miejscowy z turystą ;oo ![]() Amelie w "firmowym" fartuchu. ![]() A Melody odwiedziła swojego chłopaka.. ![]() ![]() Moja niania ;d ![]() Odkrywamy nowe pasje.. ![]() ![]() ![]() ![]() I znowu randka gołąbeczków ;d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omówienie planów na sobotę przy śniadanku. ![]() ![]() ![]() ![]() Z babcią ![]() ![]() ![]() No i wracamy. ![]() ![]() ![]() Zamówiłam sobie piosenkarza, żeby było miło przy niedzielnym śniadanku ;d ![]() ![]() Fotki z soboty. ![]() ![]() A Morgan został zobowiązany napisać biografię własnej teściowej! ;o ![]() Tak się tym przejął, że co chwilę muszę mu kupować nowy laptop, bo się psują ;d ![]() ![]() A oto przed państwem menager zespołów - Morgan Leo! ![]() A mamuśka jeszcze przed pracą wyskakuje na spacerek. ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Horsez - dajesz tyle zdjęć Natalki że sama się w niej zakochałam *.*
CO TU TAK PUSTO!? xd a teraz nudności i objawy senne - los Hastingos ![]() jak wiecie Blair po ślubie przeprowadziła się do Bridgeport wraz ze swoim mężem Ianem, gdzie oboje zaczęli się realizować w branży filmowej - B. jako aktorka, a Ian jako reżyser. widzieliście też ich noc poślubną, z której wynikło wiadomo co ![]() tutaj au naturel, bez makijażu xd i z jakąś dziwną miną ![]() ![]() trzeba też powiedzieć tatusiowi, oczywiście się ucieszył ![]() oni coś strasznie dużo ze sobą rozmawiają o.O ![]() oboje postanowili nie sprawdzać płci dziecka przed narodzinami, jednak skrycie Blair marzyła o córeczce, nawet przygotowała już pokój. ''jak urodzi się chłopiec to zostanie transwescytą'' - takie ''zachcianki'' kobiety w zaawansowanej ciąży (chociaż w tym ubraniu nic nie widać xd) ![]() jako że to pierwsze dziecko, B przykładnie czyta książki w ramach przygotowań ![]() no i się zaczęło (jaki zez, hahah) ![]() Blair kieruje w ramach odstresowania porodem? ![]() ![]() a tu już z małą SadieJo (oczywiście zbugowaną jako niemowle =.=) ![]() od razu nauka, w końcu dziecko musi być wykształcone! ![]() no i to na tyle moich usypiaczy xd dawajcie swoje rodzinki, bo już tęsknię!
![]() |
#6 |
|
![]()
Kilka moich fotek... Oczywiście jak zawsze, wszyscy macie świetne zdjęcia.
Celia i Miles Eric... ![]() Mayra zażywa kąpieli słonecznych... ![]() John Eric nieco podrósł. Jego ulubioną zabawką jest domek na drzewie... Jako dziecko bardzo chciałam taki mieć, ale nie było w ogóle takiej możliwości... ![]() ![]() Mała Agnes i konik... ![]() Roy Eric... Ze względu na ciągłe kłopoty z biodrem, biedaczek musi chodzić o lasce... ![]() Posiłek w nowej jadalni. Stara jadalnie, była jeszcze taka, jak na początku w domu Agnieszki Zadek. Postanowiłam ją unowocześnić. ![]() ![]() Mała Agnes już idzie do podstawówki. ![]() Starsza parka nadal zakochana... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Historia Camilli - romanse, zdrady i... Tommy Moje relacje rodzinne w Simsach są strasznie poplątane. I zawsze gram w taki sposób, że samotny Sim odnajduje swoją drugą połówkę, mają dziecko, dziecko wyprowadza się, zakłada rodzinę, też ma dziecko, które również się wyprowadza... I tak w kółko. W ten sposób też drzewo genealogiczne jest bogate i rodzina z pokolenia na pokolenie ma więcej pieniędzy. Ostatnio postanowiłem grać bez kodu "motherlode" i ANI RAZU go nie wpisałem (grając tą rodziną ![]() http://imageshack.us/photo/my-images...nshot491z.jpg/ Jej pierwsza córka, którą teraz gram, ma na imię Camilla. Przypomnę, że opiszę jej losy od momentu, kiedy się wyprowadziła. Camilla prowadziła bujne życie towarzyskie. Często chodziła na imprezy i rozmawiała ze sławnymi osobistościami. W jednym z lokalów spotkała swojego przyjaciela z liceum, Sebastiana Strikera. Niewinne pogaduszki przerodziły się w prawdziwy romans. Camilla kochała swojego kolegę, ale czuła, że to nie on jest jej jedynym. http://imageshack.us/photo/my-images...nshot1150.jpg/ Po randce los skierował Camillę do salonu piękności. Tam spotkała Sima Johnny Jones (był on w związku z Dianą Jones). Camilla od razu poczuła coś do niego. Musiała nakłonić Johnnego do zerwania z Dianą. Oczywiście udało się. Stworzyli szczęśliwy związek. Ślub był tylko formalnością. http://imageshack.us/photo/my-images...nshot1209.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...nshot1272.jpg/ Zaraz po nim młode małżeństwo zamieszkało w domu Diany i Johnnego Jones. Camilla kilka dni później wybrała się na wycieczkę do Francji. http://imageshack.us/photo/my-images...shot1307r.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...nshot1308.jpg/ "Kochanie, chciałabyś mieć dzidziusia?" - zapytał pewnego wieczoru Johnny. Jakiś czas później na świat przyszedł brzdąc Tommy. http://imageshack.us/photo/my-images...nshot1377.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...shot1485q.jpg/ Niestety, Johnny nie był wierny swojej małżonce. Pewnego wieczoru zdradził ją ze swoją sąsiadką, Wiktorią Bednarek. Camilla oczywiście wyrzuciła swojego - pożal się Boże - męża. Była bardzo załamana... Tommy był wtedy w wieku szkolnym. http://imageshack.us/photo/my-images...nshot1591.jpg/ Bym zapomniał! Johnny był politykiem, Camilla - sportowcem. ![]() Niedługo spróbuję napisać dalsze losy Camilli i Tommy'ego ![]() Jak się podoba? Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 24.05.2012 - 11:46 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ale ja lubię Wasze rodziny!
Myrtek no nie mów, że on tak na prawdę nie jest taki idealny? Kuuczę, biedna Alice.:< Kicaj o nieźle, rzadko się tutaj homoseksualiści pojawiają. Ciekawie co z tym 'Ever Ever' będzie.. ;> Anie Twoja rodzina jest już historyczna, strasznie podziwiam Cię, że nie nuży Cię gra jedną rodziną z tyloma odnogami. Pewnie połowa miasta jest już spokrewniona z Twoimi simami. ;p I ja mam coś. Jak zwykle, coś. Rovena codziennie wstawała o pół godziny wcześniej niż Ethan i robiła rodzinne śniadanie. Dobra żona. ![]() ![]() ![]() A Olivia jest w ciąży! Grubas z niej taki teraz.. Kluska. :3 ![]() ![]() ![]() Rodzinne odwiedzenie Jacka i Holly. ![]() Robimy obiad.. ![]() No tak,ona haruje a ten gra. -.- ![]() Biednej Rovenie coś zaszkodziło.. I tak każdy wie, o co chodzi. ![]() Nieświadomi zakochańce szepczą sobie pod gwiazdami. Najpierw sami sobie ciuchy pozabierali, zupełnie bez mojej ingerencji. :o ![]() Zdążyłam na szczęście zmienić Rovenie ubranie na takie z pokoleń, może dzięki temu normalnie będzie ubrana podczas ciąży.. Zawsze o tym zapominam. >,< Podziwianie niewidzialnej obrączki. ![]() Tyle. Dawajcie swoje rodziny! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Rodzina Smith
Rachel przeprowadziła się do Appaloosa Plains gdy miała 18 lat. Jej rodzice zginęli gdy była jeszcze małym dzieckiem, więc wychowywała ją jej babia Rose. Rachel miała fioła na punkcie koni ![]() ![]() Przygarnęła również kotka imieniem Prince. Był słooodki.. ![]() ..lecz czasami bywał nie posłuszny ![]() ![]() Prince co noc spał z nią. Prawdziwa z niej miłośniczka zwierząt ;D ![]() Dziewczyna postanowiła wybrać się na basen aby poznać mieszkańców. Zauważyła tylko chłopaka który ciągle jej się przyglądał .. ![]() Nie wiedząc o co mu chodzi zdenerwowana podeszła do niego by się dowiedzieć dlaczego tak ją obserwuje. ![]() c.d.n wiem, że nudno. Obiecuję że następny post będzie ciekawszy ![]()
@mod: nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Doncellita : 27.05.2012 - 17:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Fajowe zdjecia i historie, ale u was szybko ten czas leci u simow...u mnie sie lekko zaciela gra z powodu braku pomyslow, nudy i innej gry
![]() Rodzina Dracule ciag dalszy Nowy przydzielony dom....i zwykle mycie zebow rodzenstwa. ![]() Czas szybko mijal i William dorosl na mlodego faceta. ![]() ![]() A jako, ze byl geniuszem....znalazl prace w laboratorium ![]() ![]() ![]() Jakos musial zarobic na utrzymanie domu oraz, by jego siostra miala lepsze zycie. ![]() Zas po kryjomu Will oddawal sie swojej prawdziwej pasji....piosenkarza i wystepowal dla malej publicznosci, ale zawsze to cos....marzy by byc w przyszlosci znana gwiazda. ![]() .....te zdjecie zostawie bez komentarza, gdy przylapalam Willa xD hahaha ![]() Potem mi sie znudzilo i odmienilam Mary Lou i Williama w ludzi ![]() ![]() ![]() No tak do garow, do garow ![]() ![]() Biedna Mary Lou....trzeba robic te wstretne zadania domowe, jak na dworze taka ladna pogoda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|