![]() |
#2371 |
Reputacja: 10
|
![]()
@omega - śmieszny ten twój pies ; )
@easey - pewnie jak się maluszek już urodzi to się opamięta @stephenowa - nie ktoś, tylko ja ![]() @xaga16xlove - biedna Florence ogólnie : ( ale jeszcze się jej ułoży. a co do Rosie... to już się wypowiedziałam xd @Wojtek - Jezus Maria, gdzie te simy żyją że co drugi ginie od odstrzałów? xd los Archibaldos nie byłabym sobą jakbym tego nie pokazała... kocham ją normalnie ![]() ![]() tymczasem śmierć zabrała nam kochanego lokaja - Rogelia. serio był kochany... gotował pysznego wegetariańskiego homara z wody ![]() ![]() Shiloh i Blair śpiewają. swoją drogą to są do siebie bardzo podobne, nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru ![]() a Rosie zaczęła malować ![]() idzie jej coraz lepiej ![]() Nate to geniusz. cały czas coś czyta, albo eksperymentuje. a zadanie domowe robi się w 5 min ![]() ![]() ![]() dlatego też rodzice postanowili posłać go do prywatnej szkoły z internatem ![]() Rose jest harcerką i dumnie prezentuje swoje odznaki ![]() obecnie to normalne że dzieci przy śniadanku debatują na temat obecnego ustroju i władzy (pomińmy fakt, że Chace jest gubernatorem czy kimś tam xd) ![]() za to Shiloh raczej nie lubiła się uczyć czy odrabiać lekcji, całkiem jak B ![]() ![]() Blair poznała Daniela (choć długo razem nie pobędą, takie mam wrażenie xd) ![]() ![]() Vivianne i Chace otrzymali w tajemniczym prezencie darmowe wakacje, więc czas urządzić imprezę! ![]() ![]() Tylko Rosie nie przyłączyła się do zabawy... Biedactwo, bała się, że to się źle skończy ![]() No i miała rację... ![]() ''Przesadziłaś młoda damo, dostajesz szlaban!'' hahaha ![]() Ale Vivi nie potrafi się za długo gniewać na swoją ukochaną pierworodną... ![]() A między rodzicami miłość kwitnie... ![]() ![]() (muszę wymienić część okien, bo jedne są takie, a drugie takie xd) Vivianne powraca do pracy po dłuuuuuugim urlopie macierzyńsko-wakacyjnym ![]() + bonusy ![]() ktoś dodawał (chyba myrtek takie mam wrażenie) zorzę w Twinbrook, a oto takie cuś z SV: ![]() i widok z okien... albo z dachu. ![]() Blair zemdlała? nie wiem o co chodzi, ale była wyspana i wgl i nagle pacze a ona leży o.O ![]() znowu przepraszam za długość i usypianie was, ale obecnie jestem zachwycona Rose i nie potrafię się na niczym skupić ![]()
@Mod: bardzo nieregulaminowa sygnatura! Ostatnio edytowane przez inseparable : 04.05.2012 - 01:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2372 |
|
![]()
Wow! Ja to wam zazdroszczę tych wspaniałych rodziinek!
![]() ![]() ![]() a żeby nie było off-topu, obecny stan mojej rodzinki ![]() Sharii, Laya, Liam, Scarlett ![]() [IMG]http://i49.************/29wwnbc.jpg[/IMG]
![]() |
![]() |
#2373 |
|
![]()
Milkie way haha, no tak, może to przez fryzury,bo twarze (jako bliźniaczki) powinny mieć takie same. Ale kto tam wie z tymi simsami,małe mają inne oczy. ;d
Omega dawanie miliona chłopaków dla nastolatek to dla mnie za dużo roboty, chyba jestem fanką standardowej miłości -od pierwszego spojrzenia aż po grób. ![]() No i mam zdjęcia. Pograłam Roveną, chociaż jej życie (póki co!) mniej mnie zajmuje niż życie Jacka&Holy. Ale nic dziwnego, tam mam 4 simów i 3 konie do ogarniania.. Więc. ![]() Ktoś mówił o chłopaku Roveny. Oto on, Ethan Bunch. Wprowadziłam go do niej, heh. ![]() ![]() No tak, skonsumowali swój związek, ha.. ![]() Rano (rozczochrana i w za dużej koszuli) Rovena przygotowała śniadanko. ![]() Fajny widok, kurcze.. ![]() No, ale potem się ogarnęła, umyła i jest ok. ![]() No i znów miłość kwitnie. ![]() ![]() ![]() *Kwiaty do kolekcji, haha* ![]() Ale cóż to! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ethan się oświadczył. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra, a teraz moje kociaki. Rovena na początku zaadoptowała małego kociaka (nie wiem, jak się nazywa.. :o), a gdy dorósł wzięła jeszcze kotkę, Oliwię. ![]() (Ta szara to Oliwia) ![]() No i oto co się stało! ![]() ![]() ![]() ![]() No a młodzi są na randce. Byli w kinie i na kolacji.. ; ) ![]() I tyle. Na razie dzieci nie robiłam, ale to kwestia czasu. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2374 |
|
![]()
Fajnie, że temat się rozwija, czasami tu wpadam, popatrzeć na cudze fotki
![]() A co do Ćwirów, to Mortimer i Bella jeszcze żyją, ale są starzy. Dla Kasandry ściągnęłam z Riverview Dona Lotario, i wyprowadziłam ich z domu, mają dwoje dzieci. W domu został jej młodszy brat, Aleksander, który też niedawno się ożenił i wkrótce urodzi mu się syn. Co prawda gram jedną rodziną, ale czasem skaczę na chwilę do innej, by coś naprawić. Dzięki edycji miasta i modom Twallana nie muszę tego robić za często, bo większość akcji da się zrobić na odległość. Zapewne wkrótce zrównam się w akcji z moim starszym zapisem z Sunset Valley i korci mnie go skasować, ale tam bardziej zajmowałam się Ćwirami, a tu Darlingami, więc może będę to ciągnęła na dwie wersje historii. No to się rozpisałam. Zdjęć nie mam, proszę modów o wyrozumiałość, tylko raz na jakiś czas będę wstawiała jakiś tekst, więc za bardzo to tematu nie zaśmieci. uv: ok, w końcu to temat "Opowiadamy, jak sobie gramy"... Historie rodzin w formie pisemnej też są akceptowane ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 06.05.2012 - 20:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
|
![]()
kicaj0303- Coraz więcej wampirów! Alba jest śliczna
![]() ![]() myrtek-Ciekawe kto zabił tą dziewczynę..Jak zwykle super ![]() Stephenowa-Rovena jest piękna ![]() ![]() Abigail nie chciała mieszkać z NIM. Kupiła nowy dom. W nowym domu odwiedziła ją przyjaciółka-Diana ![]() ![]() Abigail nie może się doczekać porodu. To już niedługo ![]() ![]() Lokaj zrobi masaż ![]() ![]() Abigail kupiła konia. Nazywa się Bolt. Śliczny jest ![]() ![]() No i poród. Abigail urodziła w domu. ![]() Mała Hayate z mamusią ![]() ![]() Hayate była oczkiem w głowie mamusi. Ida na spacerek. ![]() W parku Abigail zauważyła jakiegoś mężczyznę.. Zagadać? ![]() ![]() ![]() Sam zagadał ![]() ![]() Słońce zaczęło mocniej grać, więc trzeba uciekać xD. Joshua (bo tak miał na imię ![]() ![]() A Abigail zaprosiła go do siebie... ![]() ![]() W restauracji nie było nic dobrego dla Hayate. W domu ma specjalne jedzenie xD ![]() Hmmm.. Nawet dobre ![]() ![]() Abgail położyła Hayate spać, więc można wrócić do gościa ![]() ![]() Zbliżyli się do siebie... ![]() ![]() Hayate nikogo tak nie słuchała jak Joshue. ![]() A on sam był w niej zakochany ![]() ![]() Abigail porwało pianino ![]() ![]() c.d.n Wstawiajcie swoje losy!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
|
![]()
Dalsze losy rodziny Throwel
Carlos i Rosie polubili Matta, a on ich ![]() ![]() Okazało się, że Florence jest w ciąży ! (Niestety ![]() ![]() Matt został przemieniony w wampira . ( On ma różowe oczy ! ![]() ![]() Rosie, kolejny geniusz w rodzinie ![]() ![]() Carlos już jako nastolatek. ;D ![]() ![]() Narodził się Joshua ![]() ![]() Tutaj już jako małe dziecko . ![]() no i trzeba malucha nauczyć chodzić. ![]() Carlos poznał w szkole dziewczynę imieniem Sara. Od razu zaiskrzyło ;p ![]() Jako, że rodzice wyjechali na darmowe wakacje Carlos zaprosił swoją nową dziewczynę do domu ;D ![]() ![]() Nawet zagrał dla niej serenadę . ![]() ![]() Wiem, że nudno ale narazie nie mam pomysłu na historię ![]()
@mod: nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Doncellita : 07.05.2012 - 11:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
|
![]()
Nie usunęło kilka postów?
![]() WSZYSCY MACIE SUPER RODZINKI! A teraz ja wstawiam swoje losy ![]() James nawet nie wie jak jego córka ma na imię. Nie obchodzi się nią, a Joshua jest jej tatusiem ![]() ![]() A tu z mamusią ![]() ![]() A James i Abigail byli szczęśliwi i zakochani xD ![]() I James uznał, że to odpowiedni czas na.. oświadczyny!! Oczywiście padła odpowiedź'TAK' ![]() A tu wieczorkiem spędzają razem czas ![]() ![]() Hayate też ![]() ![]() No i zasnęła. ![]() Hayate ma urodzinki (nie chce mi się grac dzieckiem ;< Chcę młody dorosły.. ;p) ![]() ![]() ![]() KONIEC! Wiem, że mało ![]() EDIT: Nie ni ja na prawdę się powieszę... Wyskoczył mi błąd i wywaliło mnie z gry.. A później Hayate cały czas wywalało na koniec mista, że jej widać nie było o.O Ale udało mi się rodzinkę odzyskać. Tylko, że Hayate jest nastolatką ![]() ... Nie no cały czas mi ją wywala na granice(?) :< Bd musiała zrobić nową rodzinkę.. Ale OBIECUJĘ, że będzie dłuugo xDD Ostatnio edytowane przez easey : 09.05.2012 - 18:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
|
![]()
kicaj-
![]() ![]() A JA ODZYSKAŁAM RODZINKĘ! ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hayate i Bolt wypoczywają, po długim i ciężkim dniu. Hayate do szkoły, a Bolt pojechał na dłuugą przejażdżkę z panem ![]() ![]() Abigail i Joshua bardzo się kochali ![]() ![]() A Hayate wyjechała do szkoły z internatem. ![]() Abigail ostatnio źle się czuła, bóle głowy.. wymioty ![]() ![]() 'Jest pani w ciąży! Gratulacje!' Abigail i Joshua byli bardzo szczęśliwi.. Chcieli chłopca ![]() ![]() A to już w domku. Zakochani ![]() ![]() ![]() Brzuszek Abi się zaokrąglał. Rodzice nie mogli się doczekać dziecka.. ![]() Jednak miała lekkie obawy.. Jak się coś nie powiedzie? ![]() Ale Joshua był przy niej ![]() ![]() I Abigail zaczęła rodzić. Darła się po Joshue, żeby zabrał ją do szpitala. ![]() ![]() Urodził się śliczny chłopiec-Kenichi. ![]() C.D.N |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
|
![]()
czeeeść kto mi da DOKLADNE info jak pose playera i pozy zainstalować???
a żeby nie było... moja aktualna rodzinka McCartney : ![]() czekam na info ![]()
![]() |
#2380 |
|
![]()
szalola- Jest na tym forum poradnik, packages instaluje się nową metodą. A jakiego masz Windowsa?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kenichi był wybredny i musiał mieć to co chce. A tu jego mina 'Mamo daj mi' ![]() ![]() I niezbyt chciał słuchać ![]() ![]() Trzeba Kenichiego nauczyć chodzić. Joshua zaklepał to zadanie ![]() ![]() Kenichi był wyczerpany. Przynajmniej się czegoś nauczył ![]() ![]() W domu pojawił się nowy członek rodziny, kotka Royalie. ![]() Ciekawski Kenichi zaczepia Bolta, polubilł go ![]() ![]() ![]() Abigail też częściej zajmuje się koniem. ![]() Czas na przejażdżkę. (Haha, jaką minę walnęła xD) ![]() Po długim, ciężkim dniu idziemy lulu ![]() ![]() C.D.N Dodawajcie swoje lody ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|