Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2004, 13:19   #231
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Piegusek@Jun 27 2004, 09:01 PM
Mam pytanie ale ono moz juz było nie gniewajcie sie bo ponoć mozna wchodzic na fasole jak bedzie juz bardzo duza i jak ona tam wejdzie na samą góre to odrazu schodi czy pojawia się inny pulpit np ze jest jakis tam zamek i wielkoludy,masz nagle fasole w magazynku czy moze wchodzisz na inna działke o nr 95 czy tam 94 i budujesz tam dom bo kardzy mówi inaczej juz nic z tego nie rozumiem :wacko:
Doceniam to, że nie załozyłaś w tej sprawie oddzielnego tematu, ale odpowiedziałem Ci już na to pytanie w innym wątku

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.06.2004, 19:56   #232
Pinia
Guest

Domyślnie

Jak sie wejdzie na fasole pojawia się niebo. Biała podłoga i niebieskie tło. Leży tam właściwie śpi olbrzym i jest puszka z magicznymi fasolkami. Jak se tam wejdziesz i dasz "ukradnij fasolki" to dostajesz 3 razy magiczna fasola. Wcześniej zanim tam wejdziesz spyta sie czy zapisac gre, wcisnij ok.

PS Prosze powiedzcie mi jak można se avatar wymienić na taki nie z galerii forum tylko z jakiejś strony! Szukałam wyszukiwarką ale na próżno bo znalazłam ale ni czciało przyjąć URL! :wacko: HELP!

stare 28.06.2004, 20:05   #233
Simuś
Guest

Domyślnie

Jaki czar daje elfa z flaminga czyżby ożywienie?

stare 28.06.2004, 22:16   #234
anez
Guest

Domyślnie

jakiego elfa <_< nie obrażać mi tu elfów <_<

tak ożywienie - ale nie daje elfa tylko tancerkę flamongo

stare 29.06.2004, 10:00   #235
Sebastian
Guest

Domyślnie

Dańcia a możesz powiedzieć jak zrobić magiczny nektar??? i czy odkryłaś jeszcze jakieś ukryte czary??

stare 29.06.2004, 17:10   #236
Dancia
Guest

Domyślnie

czesc Sebastian

Magiczny nektar robisz tak samo jak inne nektary w prasownicy. Dodajesz następujące 3 składniki: winogrona + winogrona +pył chochlików.
Szczerze to ja nie odkryłam tego nektaru, tylko znalazłam przepis tu wśród postów.
Natomiast co do innych ukrytych czarów to osobiście twierdzę że musi ich być jeszcze ok 2 dla dorosłych i ok 3 dla dzieci, więc razem 5
Ale mogę się też mylić. Tak jak napisałam wcześniej - jeżeli odkryje jakieś nowe kombinacje to dam znać wszystkim. Tyle że jestem już duużą dziewczynką i pracuje, więc mam czas na rozpracowywanie tajników gry tylko w weekendy
POZDROWIONKA od duuuuużej danci

stare 29.06.2004, 17:25   #237
Magi
Guest

Domyślnie

Dancia to jest winogrona+winogrona+pot ropuchy!!!!!!!!!! ^_^ ^_^ ^_^
Och jak ja dawno nie pisałam na forum!!!!!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

stare 29.06.2004, 19:43   #238
Dancia
Guest

Domyślnie

:o Ludzie przepraszam POMYLIŁAM SIĘ!!!!!!!!!
Magi ma racje - magiczny nektar to: winogrona +winogrona +pot ropuchy
Rany gdzie ja miałam głowę jak to pisałam :wacko:
No to chyba ładnie namieszałam
.... chyba naprawdę się ale CIIIIIIII

stare 29.06.2004, 20:14   #239
Magi
Guest

Domyślnie

Nie ma sprawy jesteś nowa i możesz sie mylić!!!!!!!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
SPOKO!!!!!!!!!!!!!!

stare 29.06.2004, 20:36   #240
Dancia
Guest

Domyślnie

Magi nie chodzi o to że jestem nowa, tylko o to że w Abre gram już bardzo długo - to po 1sze, a po 2gie powinnam sprawdzić co napisałam a nie od razu wysyłać, bo mogłam komuś namieszać, zanim mnie poprawiłaś. No a poza wszystkim to :"Błądzić jest rzeczą ludzką"

P.S. Jest tu jakiś limit wiekowy pisania na forum

Nie no ja sobie żartuje

Ok już dziś nic nie pisze - poczytam lepiej regulamin => kilka minut później: grzecznie przeczytałam regulamin, przyjęłam do wiadomości i będę się do niego stosować .... chyba (żart). Właśnie zamiast założyć nowego posta dałam ładnie edytuj

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania