![]() |
#232 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Gra się pobierze i zainstaluje z dysku twardego.
Żadne zgrywanie na płytę nie jest wymagane.
![]() |
#233 |
Reputacja: 10
|
![]()
ok moj problem sie rozwiazal juz ;] musialam znowu przeinstalowac gre i na szczescie zaktualizowal sie do najnowszej wersji ;D i jak narazie all dziala, pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
ściągnęłam, zainstalowałam, naciskam w managerze "graj" i nic się nie dzieje. Ja naciskam na pulpicie na skrót gry to pojawia się okienko że (...) nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.
|
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Simsy 3 już mi działają, lecz muszę je zaktualizować, jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
#236 |
Reputacja: 26
|
![]()
Przez Launchera i EADM. Kiedy uruchamiasz TS3 WP, pojawia Ci się Launcher, powinien zgłosić, że jest dostępna aktualizacja; a że masz, jak widzę, tylko podstawę i WP, to zainstaluje się to, co trzeba, o ile zainstalowałaś EADM. Chociaż...
Kowalino, wiesz może, czy pobrane przez EADM pliki instalacyjne są przechowywane gdzieś na dysku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Plik instalacyjne gdzieś się pobrać musiały, jednakże sam nigdy z funkcji EA nie korzystałem.
Pliki instalacyjne możliwe, że są tymczasowe, więc po pobraniu i zainstalowaniu gry się usuwają. Więc możliwe, że grę pobiera do folderu "temp" zlokalizowanego w Win7/Vista: C:\Users\Kowalino\AppData\Local\Temp W Xp już nie pamiętam, ale mniej więcej podobna lokalizacja. Możliwe też, że są gdzieś w folderze EAdownloadManager.
![]() |
#238 |
|
![]()
Przeszukałam parę folderów i nigdzie nie znalazłam plików instalacyjnych, więc pewnie są usuwane; zresztą, jak się ma np. tak jak ja podstawę, WP i Karierę, to lepiej zaktualizować każdy dodatek, a EADM tego nie zrobi. Poza tym ja i tak pobieram je na dysk - zawsze mogą się przydać, zwł. w przypadku reinstalki, bo niby czemu za każdym razem mam je od nowa ściągać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
pobrałem aktualizację the sims 3 i gra nie chce iść. czy ktoś wie jak anulować tą aktualizację?
|
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
@up - możesz pisać jaśniej, bo nie bardzo rozumiem? Jeśli chcesz zagrać podczas aktualizacji, to nic z tego... Jeśli zaś po zainstalowaniu aktualizacji gra nie chce Ci odpalić... jaka to wersja, skąd pobrałeś, czy masz jakieś dodatki z internetu (np. ModTheSims) albo mody? A przede wszystkim - co się dzieje, kiedy próbujesz odpalić grę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|