|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To normalne. U mnie tez tak jest. A raczej było, bo dawno się tym narzędziem nie bawiłam. Trzeba wejść w edycję miasta, żeby mieć kontrolę nad całym miastem. A tak w ogóle, to działa Wam CAW na wszystkich dodatkach i aktualizacjach? Z ciekawości pytam, bo niektórzy narzekają. Jak dotąd wyszła jedna łatka do CAW.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ogólnie łatka wyszła jedna.
Ale miesiąc po wyjściu dodatku Kariera zmienili samą instalke programu dostępną na ich stronie, które jest kompatybilna ze wszystkimi dodatkami łącznie z tym problemowym dodatkiem Kariera.
![]() |
#3 |
|
![]()
Acha, czyli tej łaty w ogóle już nie potrzeba? To dobrze. A jeśli ktoś by miał starą wersję gry, to też będzie działać ta nowa instalka? Bo piszesz, że to dzieła "ze wszystkimi wersjami gry"... Pytam bo nie chcę trzymać na dysku dwóch wersji instalacyjnych tego samego programu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Sądzę, że powinno działać na każdej wersji gry.
W końcu do pobrania dostępna jest tylko ta najnowsza, starszej nie ma możliwości do pobrania, chyba że na innej stronie. Więc śmiało możesz starą instalke usunąć.
![]() |
#5 |
|
![]()
Wiesz co, masz rację. Skoro jest jedna wersja do pobrania, to powinna działać ze wszystkim. Chyba, że firma chce zmusić ludzi do instalowania najnowszych łatek, ale to nie miałoby sensu. Faktycznie skasuję starą wersję i łatę do niej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Pobrałam przed chwilą Stwórz Świat beta ze strony EA, a mimo to wyskakuje mi powiadomienie, że 'aktualnie zainstalowana wersja narzędzia nie jest zgodna z narzędziem SŚ, zainstaluj ponownieblablabla'.
Ano odinstalowałam i zainstalowałam, a nadal jest źle. :c
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja tez mam problem
![]() na początku po zainstalowaniu programu do robienia miast wyskoczyl mi błąd o aktualizacjach, zaktualizowałam i gre i dodatek stwórz swiat, teraz wyskakuje mi cos nowego... "NIE ZNALEZIONO DANYCH GRY THE SIMS 3. NARZĘDZIE THE SIMS 3 STWORZ SWIAT- BETA MOZE NIE DZIALAĆ PRAWIDLOWO." ...nie wiem jak sobie z tym poradzic, potem sie zamyka i nie dziala ;/ . Mam windowsa 7, prosze pomożcie mi krok po kroku jak mam to zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a ja mam problem z wysokością i obojętnie czy kliknę 100,200 czy 300 nie mogę iść dalej,reinstalka programu nie pomaga ,komunikat i tak się pojawia
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Też miałam problem z 'aktualnością' Stwórz świat. Po odinstalowaniu EP Kariera SŚ zaczął działać normalnie (przy zainstalowanych: Sims3 i EP Wymarzone Podróże).
Teraz stworzyłam swój świat i pojawił się kolejny problem. Nie mogę go zapisać żeby móc go użyć w grze. Dokładniej zawisłam na dodaniu zdjęcia. Cały czas pojawia mi się komunikat, że screenshot który chcę dodać 'nie jest 24-bitowym kolorowym plikiem png'. W podręczniku do programu jest napisane tylko tyle, że ma to być png o wymiarach 265x265 (czy 256X256 - nie pamiętam w tej chwili dokładnie) - i te warunki mój obrazek spełnia. Czy ktoś miał podobny problem? W jaki sposób przekonwerterować, czy cośkolwiek zrobić z tym obrazkiem, żeby móc go użyć? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Czy jest jakiś sposób, żeby móc edytować Riverview w CAW, ale nie tylko łysy teren, który można wczytać, ale taki, w którym byłyby wszystkie drzewa i ozdoby, ewentualnie parcele?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|