![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
a ja mam pytanie do tych co robią w wieżowcu
można stawiać kominki w mieszkaniach? (swoich czy tam simowych) |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
![]()
Daj parcelę np wstęp dla odwiedzających. ja chyba taką dałem. Tylko potem z przyczyn dojazdowych dodałem stację metra i musiałem ją nazwać jakoś. Ale komunikacja jest ok w mieście. Ja z tym kodem na budowanie w apartamentach postawiłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam wedle zaleceń - przeniosłam Downloads, DCCache, DCBackup i InstalledWorlds. Jednak po włączeniu Bridgeport i wybraniu rodziny to samo - wyrzuca mnie na puplit. Edycja miasta, tworzenie Simów i tego typu rzeczy dostępne, jak wcześniej. Gra uszkodzona? Jakiś folder z dodatkami wciąż przeszkadza w urochomieniu gry? Komputer nie wytrzymuje (strasznie by mnie to zasmuciło, nie ma nawet roku)? Pomocy!
|
![]() |
![]() |
#235 |
|
![]()
Moja simka wyszła już za drugiego sima z Bridgeport. Zarówno jej poprzedniemu jak i obecnemu mężowi w ogóle nie spada energia ani nie wzrasta gdy śpi. Krótko mówiąc mogę nim grać całą dobę a on nie jest wyczerpany. Jeśli chodzi o drugi problem to gdy sim dochodzi do 8 poziomu kariery aktora nie może iść do pracy tzn. gdy klikam pracuj to okienko znika po sekundzie. Poza tym nie mogę zarejestrować samozatrudnienia jako miksolog. A i właśnie urodziło mi się dziecko z jakimiś czarnymi plamami na skórze. Ktoś może mi poradzić co zrobić z którymkolwiek z tych problemów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]()
bo nie ma takiego czegos jak samozatrudnienie jako miksolog
![]()
![]() |
#237 |
|
![]()
a to jest taki kod na budowanie w apartamentach? poprosze o taki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
|
![]()
Musisz wpisać aż 3 kody w odpowiedniej kolejności...
1. TestingCheatsEnabled true 2. BuyDebug on 3. RestrictBuildBuyInBuildings off |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
|
![]()
ale jacuzzi dalej sie nie wstawi na taras heh, trudno widocznie sie nie da poprostu.
jest cos takiego jak zsyp na smieci? jesli tak to gdzie moge znalesc? Ostatnio edytowane przez beata18ns : 03.11.2010 - 13:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Nikt nie może pomóc?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |