![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dodatek jest świetny! Wcale nie żałuję, że go kupiłam. Ale te błędy są bardzo poważne i bardzo denerwujące. Dlatego będę miała większą przyjemność z gry, gdy wyjdzie łatka naprawiająca błędy. Chwilowo bardzo mało gram w Simsy, z powodu tych błędów.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Ciekawe, kiedy zapowiedzą kolejny dodatek. Aż mnie skręca od środka, co to mogłoby być. W sumie, lepiej niech zapowiedzą trochę później, niech dodatek zrobią dobry, a nie na odwal się. Pewnie pomiędzy kolejny dodatek wsadzą mini pack z kilkoma mebelkami.
|
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
mam nadzieję,że dadzą coś w stylu pogody i pór roku.
zaśnieżone Bridgeport... aż boję się domyślać,jak mogliby schrzanić zwierzaki. w EA wszystko jest możliwe. |
![]() |
![]() |
#244 |
|
![]()
Mi osobiście szczególnie marzą sie zwierzaki, ale zgadzam się. Po PZ strach się bać jakby mogły wyglądać.
Natomiast pory roku? Bridgeport jest wystarczająco brzydkie i zatłoczone same w sobie. A jakie korki by były ![]()
![]() |
#245 |
|
![]()
No ja jednak się skłaniam do zwierzaków... Uwielbiam zwierzaki i to właśnie ich mi najbardziej brakuje. Podróżowanie w trójce moim zdaniem schrzanili, Kariera i Po Zmroku są fajne, ale nie na to czekałam. Ja ciągle nie mogę się doczekać właśnie zwierzaków. Jak będę miała np. dalmatyńczyka masakrującego kanapę i ganiającego listonosza, to będę zachwycona. A gdyby jeszcze jako bonus dali koniki i możliwość konnych przejażdżek po peryferiach miasta to będę szczęśliwa jak nie wiem... Pomarzyć można... To, że kiedyś dodadzą zwierzęta do trójki jest "wysoce prawdopodobne". Ale to, że dadzą konie, jest "wysoce nieprawdopodobne, wręcz niemożliwe".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do samego pomysłu, jestem za. Ogólnie zwierzęta to bardzo duże urealnienie gry. Ale nie chciałbym, aby twórcy ograniczyli się do zwierząt domowych. Gdyby dodali konie, byłoby wspaniale. Mieć własną stajnię... Tego jeszcze w Simsach nie było. Mogliby dodać także dzikie zwierzęta oprócz domowych, takie jak dziki, sarny itd. Skoro łączą dodatki, to mogliby połączyć zwierzęta z porami roku. To byłoby dobre połączenie, komponujące się. |
|
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Oj też bym bardzo chciała zwierzaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
|
![]()
Wioch Ci u nas dostatek, Sunset Valley, Riverview, Twinbrook... Barnacle Bay też wygląda jak wiocha. Miejski klimat ma tylko Bridgeport. Może dlatego właśnie, że to miasto a nie wiocha, tak mi się podoba, no bo to coś nowego, innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
anie,jemu chyba chodziło o kózki, krówki, kurki... No byłoby śmiesznie
![]() Ale na razie nie ma co gdybyć, bo ni widu ni słychu o nowym dodatku ![]()
![]() |
#250 |
|
![]()
molly_k jestem kobietą...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|