![]() |
#251 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
Cześc proszę pomożcie mi!!! mam misję z ta fontanną no i musze udać sie na ostatnią próbe do fontanny z moja fatalna wada czy coś takiego a moja fatalna wada to GŁUPIEC no i co ja mam zrobić... gram simką która gra na tej lutni z karczmy... próbowałam już wszystkiego;/ klikam na las i niemam funkcji idź do fontanny tylko pójdź na spacer;/ wada głupca jest to ze o czyms zapomina, ze wolniej zdobywa doświadczenie, itp;/ aa no i ze może zrobić coś niespodziewanego;/
Ostatnio edytowane przez monita152 : 04.04.2011 - 13:46 |
![]() |
![]() |
#253 |
Reputacja: 10
|
![]()
Analisse - monarcha, rycerz i szpieg mają możliwość oceniania sytuacji politycznej na stole taktycznym. Tam, za punkty PZ, mogą wykupić możliwość założenia przymierza z państwami, ale nie można ich zająć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A z tym drugim pytaniem to chodzi mi o to: ![]() Jak to można zrobić? Edit: Ok, już wiem. Jak się już założy przymierze z innym państwem i pojawi sie jakaś misja z nim związana, to po wykonaniu zadania zdobywa inne terytoria. Bo złożyłam przymierze ze wszystkimi państwami i wykonywałam misje i mam 3 podbite krainy. Ostatnio edytowane przez Analisse : 05.04.2011 - 14:24 |
|
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
a mi nikt nie pomoże;/??
|
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie o położenie kilku przedmiotów, gram głównie postaciami które wielu różnych kamieni itp. potrzebują więc... Mniejsza...
Gdzie mogę znaleźć obiekty: "Tajemne Ostrze", "Rdzeń Laski Czarodzieja", "Fragment Duszy", "Tajemniczy Fragment Metalu" oraz "Zaklęcie Płonącego Miecza". Z góry dziękuję, za wszelkie informację ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy da się jakoś hmm, nie wiem jak to powiedzieć, 'zrestartować' grę bez instalacji jej od nowa? Muszę wszystko robić od nowa, bo nie wiem co zrobić ze swoim monarchą, tak się zaciął
![]() Aha, i jak mogę zobaczyć, ile misji udało mi się zrobić, i na jakim poziomie [platynowym,złotym]?
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
miałam właśnie zapytać, czy w nowych ambicjach są inne misje.. z tego co widzę po wpisach jednak w każdej ambicji są takie same.. więc po co są w ogóle te ambicje? zrobienie tej pierwszej ambicji zajęło mi kilka dni.. i co, koniec gry?
|
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
mam problem z tym debilem-królem. Mam misję Następca tronu, rozkochałam w sobie doradcę monarchy, było już nawet bara-bara parę razy,ale opcja "Poproś o rękę" czy coś w tym stylu, nie pojawia się w interakcjach postaci (Patrzę w Romantyczne i wszystkie inne - nie ma i już, od paru dni)
nawet kliknęłam na katedrę - Weź tu ślub, ale się nie odbył, bo: "brakuje obrączek, coś tam, a może narzeczonych?" Obrączek póki co w Kramie Miejskim nie ma, bo sie do licha jeszcze nie zaręczyłam... |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić misję "Futro" mam już zrobiony gulasz z dzika i co dalej ???JAk nakarmić te cholerne szynszyle??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|