Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.12.2012, 09:56   #251
Cytryśnia

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Opowiadam jak gram by Altair ;)

jak Dominik wydoroślał! Em też jest bardzo ładna, tylko w odcinku pisałeś, że Adele zobaczyła ciężarną kobietę, a ja po takim brzuszku bym raczej nie stwierdziła, że jest w ciąży Ale ok

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.12.2012, 10:37   #252
Desire

Reputacja: 10

No, no coraz lepiej idzie Ci pisanie.Em jest ładna, a Dominik strasznie wydoroślał.Też czekam aż Kamila będzie większa.
Desire jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2012, 10:38   #253
Laselight

Em jest na początku ciązy ii ma mały brzuszek
A Dominik jest nawet nawet, ale mogłś mu zostawić naturalne włosy.
stare 01.01.2013, 16:09   #254
Alcioo :33

Hahah dzisiaj króciutko
Rodzina Wilson, odcinek 16
Dominik zjadł ciasteczka z największą doskonałością. Nie sądziłam, że kilka miesięcy może zmienić człowieka na anioła. Był naprawdę przepięknym mężczyzną, słodkim oraz bardzo kochał swoją dziewczynę. Cieszyłam się, że będę ciocią, ale jednocześnie bałam się, czy Dominik będzie dobrym, kochającym ojcem.

Zauważyłam, że mają tyle wspólnego. Gdy przysiadłam się do nich, posłuchać o czy rozmawiają, to nie mogłam odkleić się od krzesła, by odejść. Cały czas rozmawiali, śmiali się. Łza, ale tym razem łza szczęścia kręciła mi się w oku. Nadchodziła 17, przynosiłam coraz więcej jedzenia na stół. Wigilia to najpiękniejszy dzień w roku.

Jedliśmy, rozmawialiśmy, śmialiśmy się. Ach dużo tego było. Nie sądziłam, że Emily będzie taką towarzyską osobą.
- Adele, a może przyjedziecie razem z Wackiem do nas na sylwestra? Będzie fajna zabawa, tym bardziej, że mamy duży dom. –
Zdziwiłam się. Skąd oni mają tyle pieniędzy, nie wiedziałam czy Em jest na tyle bogata, ale coś tu było nie tak.

-Niema sprawy, tylko podajcie mi adres. – Odpowiedziałam
- ul. Staranna 21.
To był dla mnie jeszcze większy szok. Ulica Staranna jest dla najbogatszych simów na wyspie.

Zjadłam kolację i położyłam się spać. Karp nigdy mi nie smakował, ale tego dnia wyjątkowo zjadłam cały kawałek. Łzy, które wydobywały się z ciała Kamili, były dla mnie natchnieniem do życia. Mała tak się cieszyła, że mikołaj przeczytał jej list i dostała to, co chciała.

Nadszedł sylwester. Ubrałam się w najładniejsze ciuchy, jakie miałam. Bałam się, ze ubiorę się niestosownie i Pani domu będzie oburzona moim przeciętnym ubraniem. Denerwowałam się. Kamila została z Caroline. Mówiłam wam, jaka ona jest cudowna, mimo swojego wieku. Wyszliśmy z domu i wsiedliśmy do auta.

Przyjechaliśmy, stanęłam przed parcelą i szczęka opadła mi na ziemię. Przede mną stał piękny i duży dwór.

Przeszłam mostek i zadzwoniłam dzwonkiem. Byłam pewna, że zgubię się w tym domu. Na wstępie poprosiłam o mapę całego budynku.

Bawiliśmy się do drugiej nad ranem, po czym Emily zaprowadziła nas do sypialni.

- Adele, słuchaj. Może zostaniecie tutaj na kilka dni. – Powiedziała podczas drogi.
- Dobrze, ale nie będzie sprawiało wam to problemu? – Odpowiedziałam.
- No pewnie, że nie. Przecież jesteśmy prawie rodziną, nieprawdaż?
Zdziwiły mnie jej słowa. Wiedziałam, że mają dziecko, ale nic nie wiesziałam o ślubie. Ja osobiście żyję w grzechu, bez ślubu, ale mój młodszy brat?

Pomijając cały fakt zasnęłam, podobnie postąpił Wacek. Tamtejszego snu nigdy nie zapomnę. Był on najgorszym scenariuszem całej sprawy. Jeżeli sprawy miały by się potoczyć tak jak w nim, to osobiście współczuję Dominikowi. Obudziłam się w środku nocy. Cała spocona i zdenerwowana, chciałam przytulić się do Whita, ale nie było go w łóżku. Wstałam i zaczęłam chodzić po ciemnym domu sama.

Usłyszałam jęki. Od razu poleciałam do pokoju, otworzyłam drzwi, a moim oczom ukazał się najgorszy obraz na świecie.

Wryło mnie jak słupa. Nic nie mogłam zrobić, stałam i stałam. W myślach układałam sobie wszystkie zdania, którymi obrzucę Wacka. Nie znałam osoby, który zrobiłaby mi większą przykrość. Nie chciałam nic mówić bratu, ale musiałam. Wybiegłam stamtąd i pobiegłam do jego sypialni.

CDN

Przepraszam, że na niektórych zdjęciach simowie mają inne ciuchy. Wina gry.

Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 01.01.2013 - 16:13
Alcioo :33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2013, 16:34   #255
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14

Dopiero się poznali, a już do łóżka wlecieli. Nie wiem jak Dominik zareaguje dowiadując się, iż jego dziewczyna zdradziła go z pierwszym lepszym.

Kamila dostała prezenty!!!!!!

Czekam na więcej
Słodki Pan Ciastek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2013, 16:48   #256
Cytryśnia

coś ty zrobił?! Wow! Tego się nie spodziewałam O.O Dobra, a teraz trochę ponarzekam. Dlaczego Kamila jest ciągle małym dzieckiem :< kiedy ona wreszcie dorośnie? Hmmm... Zostali tam kilka dni nie martwiąc się co będzie z Kamilą?
Na początku gdy przeczytałam o tych ciastkach od razu skojarzyłam ze Słodkim panem ciastkiem
Bardzo mnie zszokowałeś, tylko szkoda mi Adele Jestem ciekawa jak to się rozwinie
aha i taka podpowiedź: "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie, a z przymiotnikami i rzeczownikami łącznie
stare 01.01.2013, 17:38   #257
Laselight

Twoi simowie mają życie jak w Modzie na Sukces! Nie mówię, że źle, jest bardzo ciekawie.

Szkoda mi kolegi, którego imienia nie będę pisać. Nie zasłużył na to!
A Emily pewnie dzieciaka porzuci i będzie musiał go wychowywać z Adele.

Niedobry White! I tak nie grzeszy urodą.
stare 02.01.2013, 15:16   #258
Chwalisława

Hahaha, Laselight, dokładnie.

Mimo tego, że Adele się zmieniła, i to bardzo, to dalej za mało korzysta ze swojego umysłu. Bo jak można zostawić dzieci z opiekunką, skoro powiedziało się jej, że jedzie się na jeden dzień, a zostaje się na kilka? Może nie mogła zostać dłużej i zostawiła dzieci same w domu? O.o
Wacek to.... podły pudel!! Naprawdę! Skoro doszło do czegoś więcej, między nim a Emily, to Wacek poszedł do łóżka z ciężarną kobietą!! To niedorzeczne!!
Chwalisława jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2013, 20:44   #259
Skylinn

Wow, nieźle się porobiło!
Ale żeby Wacek był takim zachłannym pastuchem, że chce mieć tyle lasek, to się nie spodziewałam... Idiota i tyle!
Poprawiłeś się, Robaczku, ale brak ci logiki w niektórych zdaniach, np. "Łza pociekła z ciała" Haha, łza cieknie z oka
Tyle ode mnie, pozdrowionka
stare 02.01.2013, 23:00   #260
Mile

Cytat:
Napisał Sectumsempra Zobacz post
Wacek poszedł do łóżka z ciężarną kobietą!! To niedorzeczne!!
moze ciezarne go krecą, sa tez tacy

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania