![]() |
#2662 |
Guest
|
![]()
jak nauczyc sie innych szlifow?
![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak innych?
Wkładasz do skrzynki i czekasz aż przyślą |
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Guest
|
![]()
... ale ja mam dostepny tylko szmaragdowy a wiem ze sa inne np sercowy
|
![]() |
![]() |
#2665 |
|
![]()
Z tego co pamiętam, by nauczyć się więcej rodzai szlifów trzeba po prostu znaleźć więcej kamieni/meteorytów itp.
Na pewno więcej się dowiesz zaglądając w dziennik umiejętności sima. Wkładając do skrzynki, możesz się nauczyć tylko następujących szlifów: szmaragdowy, owalny i gruszkowy ![]() Ostatnio edytowane przez Auroella : 28.12.2009 - 21:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() -25 000$ z datkow od grania xD za rok sie uda (simowy) gdze moge znalesc owoc zycia? to jest taki zwykle nasiono i bd pisac ze to owoc zycia czy to sa te tajemnicze? a moze jakoms okazje trzeba zrobic ![]() Ostatnio edytowane przez bartolomeo : 29.12.2009 - 11:56 |
|
![]() |
![]() |
#2667 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanie dotyczące gry The Sims 3.
Jakie dokładnie wymagania mają, żeby móc je zainstalować w swoim komputerze? Ja ich jeszcze nie mam, ale brat ma od kolegi załatwić bo on ma, tylko, że mój brat coś oczywiście kręci, a ja się na tym nie znam ;/ pomożecie? proszę o szybką odp. ![]() z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
|
![]()
Wchodzisz na tą stronę http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ z listy wybierasz pożądany produkt (the sims 3) i kliknij Can you run it. Może cię zapytać o Javę, klikasz ok, lub coś podobnego i po chwili masz rezultat czy twój komputer podoła wymogom.
Uwaga! Działa tylko do danego kompa, tzn jeżeli twój kolega chce się dowiedzieć to musi przeprowadzić ten test na swoim komputerze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
Guest
|
![]()
Czy w The Sims 3 są wspomnienia? Jeśli tak, to gdzie można je obejrzeć?
|
![]() |
![]() |
#2670 |
|
![]()
Niestety wspomnień nie ma w TS3
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|