![]() |
#2711 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Przecież z emocjami roślin, to tylko domysły i przypuszczenia. Nawet, gdyby okazało się, że rośliny mają emocje, to i tak nie wiemy jak dokładnie miałoby to wglądać. W tej sytuacji może lepiej powstrzymać własne emocje dotyczące tego zagadnienia do czasu, aż będziemy wiedzieli coś prawdziwego na ten temat.
Filmik trwa dokładnie 20:08, więc po odjęciu 3 minut zostaje jeszcze 17:08 "ochłapu" do oglądania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#2712 |
Reputacja: 10
|
![]()
Irbis, ale na takich forach to tak już jest: ktoś napisze jakąś bzdurę, a wszyscy podchwytują. Nigdzie, ale to nigdzie na oficjalnych twitterach i blogach twórców nie widziałem wzmianki o emocjach roślin, a na wszystkich forach rzucili się ludzie na tą nowinkę jak stado wygłodniałych paparazzich...
Wczoraj czy dwa dni temu podobnie było z duchami na jednym forum. Jakiś idiota napisał, że ma nie być duchów, wszyscy podchwycili i znowu posypały się gromy na EA. A skąd taką informację wziął? Bo nie pokazali jeszcze grobów i duchów więc uznał, że ich nie będzie... Plotkarstwo i takie głupie podchwytywanie wiadomości to coś, co powinno się tępić ![]()
![]() |
#2713 |
|
![]()
Mnie osobiście filmik przekonał w ostateczności do zakupu gry. Sposób podróżowania jest naprawdę fajny. Już mi nawet nie przeszkadza to, że są te ekrany ładowania. Przynajmniej wiemy jakie mamy miejsca publiczne.. Biblioteka, klub nocny, muzeum itd. Po prostu ujdzie w tłumie
![]()
![]() |
#2714 |
|
![]()
Absolem, o emocjach roślin jest wiadomo z aplikacji CAS, którą ktoś wziął pod lupę i grzebał w jej plikach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
|
![]()
Buźki roślinek doszły w CPR i mają je tylko te rośliny, które również pojawiły się w tym dodatku (pomarańcza, jabłoń, drzewo cytrynowe i inne owoce oraz warzywa, które rosną na specjalnych grządkach). Gdy roślina utrzyma status "Kwitnąca" przez 24 godz. można ją zebrać. Tyle w temacie dwójkowych emocji roślin.
---- Ja nie zamierzam kupić. Gdyby kosztowała mniej, a mój komputer uradziłby ją - mógłbym spróbować. Tryb budowania bardzo wygodny, park piękny i duży. Infrejestr nie zasłania widoku, tylko trudno będzie się do niego przyzwyczaić. Sposób podróżowania dziwny, ale można się przyzwyczaić. Kiedyś simowie musieli samodzielnie wsiadać do aut, później postępowe EA poszło w przyszłość i simowie teleportowali się do aut. A teraz - simowie nawet nie potrzebują auta do teleportacji ! Jak ta technologia gna do przodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
|
![]()
Mi emocje roślin nie przeszkadzają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
|
![]()
Mi też nie przeszkadzają emocje u roślin. Moi Simowie raczej nie zajmują się ogrodnictwem, więc ta funkcja będzie mi bezużyteczna.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Poprawiam się więc - z 20minutowego ochłapu wycięli jeszcze 3 min. na CAS, a jeśli chcieć być skrupulatnym - jeszcze z końca by się coś odcięło, a i ich komentarze też za długo czasu czasem zajmowały - po to jest ich dwóch, żeby jeden gadał, a drugi grę prowadził. Za te 20-3-x minut mogli więcej pokazać ![]() A nauczyć się można wszystkiego - jasne i oczywiste, tylko... po co zmieniać coś, co buduje charakter TSów? Niby to jest popierdółka, ale jak więcej takich rzeczy odejmą, to nie będzie się czuło, że to kolejny TS. Inną sprawą jest to, że twórcy bardzo starają się sprawić, by TS4, czy to wizualnie, czy grywalnie, był po prostu lekki. I do takiej "wizji" rzeczywiście bardziej pasuje minimalistyczny, lekko przejrzysty, interfejs, niż te, poznane już w poprzednich odsłonach. Byle tylko nie przesadzili z tą lekkością i nie pofrunęli za daleko. Absolem - to sobie przypomnij jak było z basenami ![]() ![]() CzekoladowaZłośnica - Podejrzewam, że w prawym dolnym rogu są te ikonki, które w TS3 mamy po prawej stronie interfejsu - odnośnie "plecaka", nastroju, pracy itd., bo gdzieś to muszą zamieścić. Oj dziewczyny... bo jak wam smutne roślinki nie pozwolą gdzieś wejść, albo zbyt radosne rozpraszać uwagę waszych Simów, to inaczej będziemy rozmawiać o nastrojach kwiatków ![]() Ostatnio edytowane przez ginsei : 21.07.2014 - 14:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
|
![]() Cytat:
Właśnie, radzę nie wkurzać roślinek ![]() A ja z innej beczki, dostał ktoś może dzisiaj CAS? Ja nadal null, zero absolutne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
|
![]()
^ Wciąż nic.
Pójdę wkurzyć roślinki, będzie im się lepiej ćwiczyło ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|