|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
ok, sproboje, faktycznie ostatnio gra lub komputer nieco mi świruje, czesto zmienia mi sie samoistnie rozdzielczosc na pulpicie, po czym w grze musze ustawiac wszystkie opcje od nowa..
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Skoro tak to aktualizacja sterowników powinna pomóc...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
aha, ok sproboje i dam znac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie czytałem całego tematu, ale spróbujcie w sposób, który mi pomógł.
Najpierw proszę pobrać Crash Log Analizator: http://www.sendspace.com/file/hbvyi3 Najlepiej wyczyścić w dokumentach w folderze (C:\Users\*Nazwa Użytkownika*\Documents\Electronic Arts\The Sims 3) z simsami plki zaczynające się na xcpt. Następnie gracie do momentu wystąpienia crasha. Uruchamiacie program TS3CLA.exe i klikacie Refresh. W ten sposób dowiecie się co jest przyczyną błędów. Najczęstsze to karta graficzna (sterowniki), mody i pamięć ram (w moim przypadku). Program przewiduje kilka opcji jak rozwiązać problemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Gram przez 15 min , a potem pojawia mi się komunikat , że gra przestała działać . Z góry dziękuję za pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mam taki problem. Chodzi o ostatni dodatek SŻ. Na początku grałem i było wszystko ok, żadnych błędów, nic. Co cieszyło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z moją grą znów się działy złe rzeczy... Chcąc trochę pograć gra nagle mi sie wyłączyła i pokazał sie komunikat że aplikacja przestała działać i czy chce wysłać raport do microsoftu. No i działo sie tak drugi, trzeci i piętnasty raz... kolega polecił mi przywrócić system (win xp service pack 3) i problem nie zniknął a wręcz przeciwnie. Teraz nie mogę uruchomić Launchera.. Z pliku pięknie się włącza do czasu ładowania sie rodziny i buk znów raport o błędach. Bez package się uruchamia i śmiga ale wczesniej nie bylo problemów z nimi. Wie ktoś co mogę zrobić bez utraty dodatków i reinstalacji gier?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
u mnie znowu powrocil problem wylaczania sie gry. nagle zresetowaly sie ustawienia grafiki, i teraz gra sie wylacza. moze to przez sciagnieta simke ? lub dom? sproboje z inna rodzina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Przez kilka miesięcy grałam w simsy, gra mi śmigała ładnie wszystko pięknie. Kilka dni temu pojawiło mi się że jest nowa aktualizacja ale olałam to bo ma aż 1.2gb a nie mam szybkiego neta w dodatku mam ograniczony transfer więc jej nie robiłam. Włączałam grę chwile grałam i się wyłączał cały komputer, teraz już nawet mi się do panelu rodzin nie chcę włączyć. Dołączę że nigdy mi się komputer nie wyłączał i mam dobry sprzęt więc nie wiem co się dzieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |