![]() |
#272 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Podjęliśmy decyzję o nie skracaniu czasu nominacji. FA jest najbardziej prestiżowym konkursem z długoletnią tradycją. Kontynuujemy i kultywujemy nasze tradycje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
no ok, tylko ze w tradycji 4Z było głosowanie w sondach. : (
![]() |
#274 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ale Forum Awards zaliczamy do tych "prestiżowych" i właśnie dlatego, że tak długo trwa jest wyjątkowy. Chcemy zachować tą wyjątkowość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Skoro się już czepiamy... Poza tym, dajcie spokój. Co Wam szkodzi przesunąć zamkniecie sond o tydzień? Btw, to forum nie ma jako takich tradycji i trzeba iść z duchem czasu - młodość rządzi się swoimi prawami. Poza tym, KAŻDA tradycja ulega po czasie modyfikacjom ![]() @up: ale skoro możecie zmienić coś na lepsze i co wydaje się bardziej sensowne, dlaczego tego nie robicie? W imię tradycji? Sorry, mam 19 lat, do mnie takie tłumaczenie nie dociera ![]() EDIT: jeszcze coś. FA nie jest wyjątkowe dzięki długiemu oczekiwaniu na otwarcie sond ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 07.02.2014 - 18:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
ale 4Z tez takie są, tez cieszą się populatrnością.
i nie chcemy tego konkursu (tak to nazwe) zlikwidowac, albo zniszczyc, walnac polowe czy cos. tylko skrocic czas. w tym czasie i tak nikt nie nominuje, wiekszosc zrobila to w 3 dni. EDIT:Liv, ja mam 17 i niestety do mnie tez nie ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 07.02.2014 - 18:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
ale o co w ogóle cała dyskusja? nie chcemy przesuwać terminu, taką podjęliśmy decyzję - to powinno być wystarczające
![]() |
![]() |
#278 |
Reputacja: 23
|
![]()
tylko, że wytlumaczyliście to słabym argumentem. nie bede dodawać nic od siebie bo Liv to wszystko świetnie opisała i w pełni ją popieram.
@down - poddaje się >.< nie chce poruszać po raz setny tej dyskusji, odpuszczam tym razem xd Ostatnio edytowane przez La Tortura : 07.02.2014 - 18:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
ale nie musimy niczego argumentować, nie za bardzo wchodzicie nam w kompetencje? takie ustalamy zasady i nie musicie się podporządkowywać - wystarczy nie brać udziału w FA.
![]() |
![]() |
#280 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ok, w takim razie ja nie biorę udziału w FA. Zabierzcie wszystkie moje nominacje, nie dajcie mi prawa głosu - no bo skoro mi się nie podoba, to "wystarczy nie brać udziału w FA". Wszystko w imię tradycji.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|