|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mój Sim spełnij swoje życiowe pragnienie. Mogę wybrać mu teraz inne? Jak?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Nie można wybrać nowego, próbowałam nawet przez powrót do CAS i nic to nie dało, było nowe, ale ze statusem spełnionego...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 16
|
Gram od premiery, a nigdy nie widziałem protestu przed ratuszem. Wie ktoś co jest tym spowodowane?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Seth: Nie wiem. Mój sim jest muzykiem i spotkał się raz z protestem. Może stwórz sima polityka to zobaczysz jakiś protest?
|
|
|
|
#6 |
|
|
Mój Sim także jest muzykiem. Daje koncerty, ale strasznie mało na nich zarabia. I w ogóle to jak zrobić, aby był jakiś bilbord z nim, czy przechodzień poprosi o autograf O.o? Na tym filmiku co się gra włącza, to jest takie coś.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Żeby sim rozdawał autografy musisz kliknąć na budynku, w którym pracuje na opcje "rozpocznij sesje rozdawania autografów" (coś w tym stylu). Co do bilbordów to nie ma możliwości, żeby sim się na nich znalazł.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 19
|
Ponadto Uuq. sesja rozdawania autografów jest możliwa tylko raz w tygodniu, więc lepiej trochę się postarać, aby frekwencja rozdanych była spora, bo po sesji dostajesz pieniądze za autografy oraz od miejsca, które reklamowałeś rozdając autografy. Mój Sim Ellis Johnson rozdawał przy Stadionie i dostał od Stadionu 3 200 simoleonów, a od "odbiorców" około 4 000 simoleonów.
|
|
|
#9 |
|
|
Właśnie doszedłem do tego. Trzeba było nacisnąć `wygaśnięcie sesji...` czy coś na W xd.
I mało osób przychodzi po autograf :/. Da się to jakąś zmienić? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 19
|
Zależy gdzie zbierałeś... ja zbierałem przed Stadionem i cały czas przybywali nowi "chętni"... miałem ręce pełne roboty, aby nikogo nie pominąć. Zacząłem zbierać o 18, a skończyłem o 22 ...
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|