![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up 5200 to nie 128?
Lepiej kupic nowego kompa bo nowa karta graf musi pasować do płyty głownej, do płyty głownej RAM + Zasilacz itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
FX5200 były zarówno 64 jak i 128MB;
Ale to niewiele pomoże, gra wciąż będzie nie-komfortowa; |
![]() |
![]() |
#285 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Czy dobrze ? Zależy co rozumiesz pod pojęciem dobrze.
Przy takim układzie graficznym w zależności od reszty sprzętu pograsz sobie płynnie na niskich ustawieniach graficznych. Podaj lepiej resztę rozpiski komputera (procesor, pamięć ram )
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
pamiec ram 1gb
procesor 3 gb czy bedzie wszystko dobrze dzialac itp |
![]() |
![]() |
#287 |
Mod emeryt
|
![]()
Procesor 3gb ?
Hmm możliwe, iż chodziło Ci o 3ghz, czyli prawdopodobnie jest to Pentium 4 3.0ghz Patrząc na minimalne wymagania gry wychodzi, że powinnaś/eś pograć na niskich (jakość tekstur może na średnich)ustawieniach całkiem płynnie.
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
tak pomylilo mi sie mam pentium 4 3 ghz
a bedzie ladna grafika? |
![]() |
![]() |
#289 |
Mod emeryt
|
![]()
No na najniższych ustawieniach ładna grafika to raczej nie będzie.
Tekstury rozmazane, kiepska szczegółowość. Ale pewności nie mam czy na taki sprzęcie będziesz zmuszona/y grać na najniższych. Może na nisko/średnich będzie jako tako chodzić. Tej gry na podobnej konfiguracji co Ty masz nigdy nie testowałem, więc trudno mi dokładnie sprecyzować.
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
Ja mam komputer z prockiem 2ghz, kartę graficzną 256mb, ramu 2GB i gram spokojnie na wysokich ustawieniach, czasami może lekko przycinać ale to się da przeżyć. Więc uważam że gaga20 może także na takim komputerze jaki podała grać na wysokich ustawieniach.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|