![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
Otóż wczoraj sobie grałem , gdy zainstalowałem dodatek The sims 3 Studenckie życie nie mogłem uruchomić gry. Odinstalowałem wszystkie dodatki wraz z podstawą. Lecz teraz mam problem , że gdy uruchomię gre wyskakuje mi komunikat "Nie znaleziono płyty z grą ! Włóż płytę z grą The sims 3 cztery pory roku, aby kontynuować" I tak za każdym razem.
Czasami mi jeszcze wyskakuje "Nie udało się uruchomić gry. nieudana inicjalizacja usługi 0x0175dcbb " Od samego rana instaluje od nowa dodatki z podstawą i nic. A wczoraj jeszcze normalnie chodziło - tylko gdy zainstalowałem Studenckie życie. Nie wiecie jak rozwiązać ten problem ?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
|
![]()
Wczoraj po wyłączeniu gry wyskoczyło jakieś okienko w stylu "cośtam zostało zamknięte". Jako że gra się zapisała i wyłączyła i w ogóle nic nadzwyczajnego się nie działo, to mało sobie z tego zrobiłam, ba, nawet nie raczyłam przeczytać o co w ogóle chodzi. No i dzisiaj pojawia się problem, bo po kliknięciu w ikonę na pulpicie na dosłownie ułamek sekundy pojawia się kółeczko ładowania i nic. Nawet launcher się nie uruchamia
![]() Gra jest oryginalna (aktualnie uruchamiam przez Rajską Wyspę). Na noc nie wyjęłam płyty ze stacji, ale wątpię, że to przez to, bo mi się czasem tak zdarza ( ![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=178 - o takiej końcówce nic nie ma, a co do drugiego punktu to usunęłam, ale nadal nic. Any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Może to przez to, że nie wyczyściłaś casche gry po wyrzuceniu moda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
|
![]()
Chodzi o cache? Nie czyściłam, już to zrobiłam, działa, dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
Na gwiazdkę dostałam The sims 3 zostań gwiazdą. I od tego momentu zaczął się problem. Włączyłam, pograłam wyłączyłam, i wieczorem klikam dwa razy na ikonkę gry a tu BUM! Program startu się nie otwiera. Próbowałam włączyć godzinę, nic. W czym może być problem?
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Mam dokładnie ten sam problem!
Czy komuś udało się to rozwiązać? Z góry dziękuję za pomoc! Może robię coś źle, ale dokładnie odtwarzam krok po kroku wszystkie czynności. Pozdrawiam ! Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 02.04.2014 - 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
Kochani, mam spory problem z elektroniczną wersją gry.
Do tej pory używałam swoich pudełkowych wersji i było wszystko w porządku, lecz ostatnio siedząc u rodziców w domu zapragnęłam sobie zagrać i ściągnęłam na laptopa wszystkie moje simsy z konta origin. Wszystkie ładnie się instalowały i działały, aż do ostatniego dodatku jaki mam, czyli Studenckiego życia. Ten dodatek się zainstalował ale po kliknięciu na "Graj" w launcherze wyświetla się okienko z prośbą o wprowadzenie kodu rejestracyjnego, origin sam go importuje i wpisuje, jednak gra go nie rozpoznaje. Zupełnie tak jakby kod był błędny, a to przecież niemożliwe. Współlokatorka przesłała mi kod z mojego pudełka i próbowałam go wpisywać, ale on też nie działa. Nie pomogła reinstalacja wszystkich dodatków i wyczyszczenie rejestru windowsa. Pomoc Origin do której napisałam milczy jak zaklęta, więc bardzo proszę Was o pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
Moim problemem jest to, iż nie mogę normalnie uruchomić gry z dodatkami. Bez dodatków gra włącza mi się normalnie, natomiast gdy jakikolwiek jest zainstalowany, to muszę włożyć główną płytę do napędu, odpalić okno instalacyjne z płyty, kliknąć przycisk instaluj i wtedy uruchamia mi się launcher, w którym muszę zmienić płytę na 4 pory roku. Próbowałam wielu sposobów i tylko ten u mnie działa. Drugi problem polega na tym, że gdy zainstalowałam dodatek rajska wyspa (ten kupiłam jako pierwszy wiec instalowałam go na grze bez i z dodatkami) to simsy strasznie mi się zacinały na ok 5 sekund i działo się to co chwila. Ma ktoś jakieś pomysły co z tym mogę zrobić? Z góry dziękuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | ||
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
hp pavilion g6 z win 8, 64-bit,
procesor 2,3GHz, ramu 8 gb, karta graf AMD Radeon HD 7640G z najnowszymi sterownikami. Jestem pewna, że spełnia wymagania. Ostatnio edytowane przez koral1325 : 17.04.2014 - 09:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|