Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.03.2011, 08:21   #281
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ale jak zrobić Simów różnego wzrostu, żeby interakcje pomiędzy nimi normalnie wyglądały? Simy mają całować powietrze? Suwak wzrostu jest nierealny. Już prędzej suwak wieku.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.03.2011, 09:15   #282
kaka123

Hehe muffindance ale zbieg okoliczności. Też mam ostatniego marca urodziny. Może rzeczywiście nie będzie żadnego miasta. Dobrze by było jakby się skupili w tym dodatku na innych szczegółach. Jest na tyle nijaki, że póki co nie robi różnicy to, czy będziemy grać w SV, czy w jakimś innym mieście. No chyba, że zrobią jakieś porządne, a nie takie jak Bridgeport. Nie no... o tym sterowaniu w szkole i pracy nie ma co marzyć. Za duże wymagania - niestety Dokładny wiek i suwak wzrostu powinien być.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 10:07   #283
maciu67

Ja bym chciał żeby w basenie było więcej interakcji między simami.
maciu67 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 12:11   #284
Analisse
Guest

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Wszyscy by kupili zwierzaki, a pokolenia mało kto. Oni dobrze o tym wiedzą. Dlatego pokolenia wyjdą przed zwierzakami.
Wszyscy?
Może większość, ale nie wszyscy
Są tacy którzy nie lubią zwierzaków i dla nich mogliby dać je w ostatnim dodatku albo nawet wcale.

Co do pokoleń, jak już kiedyś pisałam, dodatek jak każdy inny, na początku będzie ciekawił a później...? Ale i tak sobie kupie, wydaje się być fajny.

Szkoda że pewnie nie dadzą tego wzrostu, chociaż żeby odrobinke można było zmienić, np zrobić simke nieco mniejszą od sima...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 14:56   #285
Chiyano
Guest

każdy mówi, że ten dodatek niczego nie wprowadza. oo
pewno beda nowe interakcje z dziećmi, kamery, nowe rzeczy, a większość po jednym trailerze mówi już nie tam nic nie bedzie.
Nowe otoczenie musi być. W każdym dodatku dochodziło, wec tu też raczej bedzie.
zaczyna mnie wkurzać powoli wasze gadanie - 'pokolenia nudne, nic nie wnosi, a zwierzaki są suuuupeer' , ale nie uraźcie sie czy coś. ^ ^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 15:34   #286
Tofik
Guest

Oho szykują się następne 2 ataki bugów.. Pokolenia i Zwierzaki. Dodatek kupie ale nie jestem pewny czy w dniu premiery zależy od ceny ;D. Zresztą muszę go kupić bo te ogromne schody zaczynają denerwować.. A kręcone taki małe i ładne ;> Pomysł z domkiem na drzewie bardzo mi się podoba ;d. Oby wózek i laska były prawdziwe bo będzie bardziej realistycznie ^^ Suwak wysokości nie jest aż tak potrzebny, zamiast tego zrobili by masę innych bardziej przydatnych rzeczy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 15:48   #287
Czyniąca_Hałas

Już to sobie wyobrażam... Mam nadzieję (nie wiem, czy to komuś przeszkadza, ale mi tak), że dojdą jakieś nowe podłogi dla dzieci, bo teraz są tylko trzy, chodzi mi konkretnie o dywany. W dwójce były i listki, i łapki, i tak dalej... o_o A tak jadąc dalej, to przydałyby się właśnie takie kostiumy dla dzieci, i więcej interakcji między rodzicami i dziećmi/ dziećmi a małymi dziećmi. Bo teraz są jakieś takie ograniczone. Myślę, że ten dodatek wniesie nie otoczenia, a nowe interakcje i przedmioty.
Czyniąca_Hałas jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 15:52   #288
flunssa
Guest

Ja bym osobiście bardzo chciała suwak wzrostu, gdyby tak chociaż troszeńke można było zmienić z resztą jak reklamowali podstawkę to mówili, że będzie można zmieniać wzrost a tu dupa.
Mam nadzieję, że w końcu zrobią coś z dzieciakami, bo żałośnie mała ilość interakcji z nimi i między nimi mnie dobija, już nie mówiąc o tych mniejszych.
ogólnie mam nadzieję, że dodatek wprowadzi wiele nowych interakcji i trochę cech charakteru, bo to jedne z rzeczy, które lubię najbardziej
byłoby miło gdyby było coś na wzór studiów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 16:35   #289
kaka123

Nayi nikt nie marudzi na nudność tego dodatku. Po prostu fakt jest taki, że większość ludzi, a szczególnie dziewczyny nie mogą się doczekać "słitaśnych zwierzaczków", wolą Zwierzaki niż ten. Chodzi o to, że Pokolenia nie mają jakiegoś specjalnego tematu. To jest tak jakby dopracowanie podstawy. Z jednej strony bardzo dobrze, że to zrobią. Obustronny zysk. Przez ten czas wszyscy się napalą na zwierzaki i więcej osób je kupi. Oczywiście weźmiemy pod uwagę kolekcjonerów i wielkich fanów, którzy w Pokolenia zainwestują na pewno. Zobaczymy w ogóle co tak dokładnie do tego dodatku dodadzą. Skoro nie mają tematu tym lepiej. Będzie więcej interakcji, mebli itp.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2011, 17:47   #290
anulqa
Guest

Na facebook'u została zmieniona data tajemniczej 'wielkiej niespodzianki' związanej z TS3. Oczywiście wszyscy wiedzą, że to będą pokolenia, ale lepiej robić z tego tajemicę. Przy wydarzeniu jest teraz data 5 kwietnia, a przecież był 31 marca. Po co to tak odwlekać? o___O
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania