![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale jak zrobić Simów różnego wzrostu, żeby interakcje pomiędzy nimi normalnie wyglądały? Simy mają całować powietrze? Suwak wzrostu jest nierealny. Już prędzej suwak wieku.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
|
![]()
Hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Ja bym chciał żeby w basenie było więcej interakcji między simami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może większość, ale nie wszyscy ![]() Są tacy którzy nie lubią zwierzaków i dla nich mogliby dać je w ostatnim dodatku albo nawet wcale. Co do pokoleń, jak już kiedyś pisałam, dodatek jak każdy inny, na początku będzie ciekawił a później...? Ale i tak sobie kupie, wydaje się być fajny. Szkoda że pewnie nie dadzą tego wzrostu, chociaż żeby odrobinke można było zmienić, np zrobić simke nieco mniejszą od sima... |
|
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
każdy mówi, że ten dodatek niczego nie wprowadza. oo
pewno beda nowe interakcje z dziećmi, kamery, nowe rzeczy, a większość po jednym trailerze mówi już nie tam nic nie bedzie. Nowe otoczenie musi być. W każdym dodatku dochodziło, wec tu też raczej bedzie. zaczyna mnie wkurzać powoli wasze gadanie - 'pokolenia nudne, nic nie wnosi, a zwierzaki są suuuupeer' , ale nie uraźcie sie czy coś. ^ ^ |
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Oho szykują się następne 2 ataki bugów.. Pokolenia i Zwierzaki. Dodatek kupie ale nie jestem pewny czy w dniu premiery zależy od ceny ;D. Zresztą muszę go kupić bo te ogromne schody zaczynają denerwować.. A kręcone taki małe i ładne ;> Pomysł z domkiem na drzewie bardzo mi się podoba ;d. Oby wózek i laska były prawdziwe bo będzie bardziej realistycznie ^^ Suwak wysokości nie jest aż tak potrzebny, zamiast tego zrobili by masę innych bardziej przydatnych rzeczy
|
![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
Już to sobie wyobrażam... Mam nadzieję (nie wiem, czy to komuś przeszkadza, ale mi tak), że dojdą jakieś nowe podłogi dla dzieci, bo teraz są tylko trzy, chodzi mi konkretnie o dywany. W dwójce były i listki, i łapki, i tak dalej... o_o A tak jadąc dalej, to przydałyby się właśnie takie kostiumy dla dzieci, i więcej interakcji między rodzicami i dziećmi/ dziećmi a małymi dziećmi. Bo teraz są jakieś takie ograniczone. Myślę, że ten dodatek wniesie nie otoczenia, a nowe interakcje i przedmioty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
Ja bym osobiście bardzo chciała suwak wzrostu, gdyby tak chociaż troszeńke można było zmienić
![]() Mam nadzieję, że w końcu zrobią coś z dzieciakami, bo żałośnie mała ilość interakcji z nimi i między nimi mnie dobija, już nie mówiąc o tych mniejszych. ogólnie mam nadzieję, że dodatek wprowadzi wiele nowych interakcji i trochę cech charakteru, bo to jedne z rzeczy, które lubię najbardziej ![]() byłoby miło gdyby było coś na wzór studiów ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
Nayi nikt nie marudzi na nudność tego dodatku. Po prostu fakt jest taki, że większość ludzi, a szczególnie dziewczyny nie mogą się doczekać "słitaśnych zwierzaczków", wolą Zwierzaki niż ten. Chodzi o to, że Pokolenia nie mają jakiegoś specjalnego tematu. To jest tak jakby dopracowanie podstawy. Z jednej strony bardzo dobrze, że to zrobią. Obustronny zysk. Przez ten czas wszyscy się napalą na zwierzaki i więcej osób je kupi. Oczywiście weźmiemy pod uwagę kolekcjonerów i wielkich fanów, którzy w Pokolenia zainwestują na pewno. Zobaczymy w ogóle co tak dokładnie do tego dodatku dodadzą. Skoro nie mają tematu tym lepiej. Będzie więcej interakcji, mebli itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
Na facebook'u została zmieniona data tajemniczej 'wielkiej niespodzianki' związanej z TS3. Oczywiście wszyscy wiedzą, że to będą pokolenia, ale lepiej robić z tego tajemicę. Przy wydarzeniu jest teraz data 5 kwietnia, a przecież był 31 marca. Po co to tak odwlekać? o___O
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|