![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
Choinka wywodzi sięz pogaństwa jak wiele świąt, które zostały przystosowane na potrzeby chrześcijaństwa żeby szybciej poganom wybić z głowy ich bóstwa, ale mówimy o choince w czasie teraźniejszym, a dziś jest utożsamiana tylko i wyłącznie ze świętami BN
![]() ShiinaLP no i masz prawo się nie zgadzać, to moje zdanie i je podtrzymuje, ta opcja jest bezużyteczna i tyle ![]() ![]()
|
![]() |
#282 |
|
![]()
Zgadzam się. Jest może po jednym pomieszczeniu na każdą kategorię, które są tanie. Reszta jest droga. Jak mam ciułać moimi Simami kasę na jakieś konkretne pomieszczenie, z którego i tak połowę rzeczy sprzedam lub wymienię, to już wolę budować sama. Ten tryb nadaje się do czegoś tylko na początku rozgrywki, do szybkiego budowania w miarę używalnego domu. Do rozbudowy go już się raczej nie nadaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trzeba obserwować niebo i gdy pojawi się ta migotliwa poświata pod którą jest kosmita, należy szybko udać się w to miejsce. Strumień świetlny nie prowadzi aż do kosmity tak jak przypadku jednorożców a jedynie oznacza miejsce przebywania, a że obcy są w otoczeniu mniej więcej do godziny 2 w nocy (u mnie) to trzeba się pośpieszyć, najlepiej na czas namierzania poświaty i kosmity zapauzować grę. Kosmici znalezieni w ten sposób są bardziej skorzy do rozmowy niż przy porwaniu gdzie nawet nie będziemy mieć ich w kontaktach a jest to niezbędne by móc doń zadzwonić i zaprzyjaźnić się telefonicznie a potem zaprosić i zaproponować wprowadzenie się. Na żywo długo z nim nie pogadamy bo szybko się zwinie, grunt to złapać jakikolwiek kontakt a potem to już z górki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ja mam trochę inne pytanie. Gdzie znajduje się interakcja, która pozwala zrobić piruety na lodzie? Moja simka na pewno je odblokowała, ale ani na niej ani na lodzie żadnej interakcji nie mam z wyjątkiem jazdy przeciwną stronę i jazdy tyłem.
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
Z tego co pamiętam to jak mój sim jeździł po zamarzniętym jeziorze to jak się kliknęło na to jezioro do była opcja Piruet z... i wyskakiwało okienko z simami do wyboru z którymi można zrobić piruet.
A właśnie, miał już ktoś porwanie kosmitów ? Sami kosmici już kilka razy mnie odwiedzili, ale chciałabym żeby porwali mojego sima. Można jakoś na to wpłynąć ?
![]() |
#286 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
No właśnie ta opcja jest kiedy nie ma nikogo na arenie, ale nie można jej zaznaczyć. A kiedy ktoś wjeżdża to znika ona całkowicie.
Raczej nie można wpłynąć na porwanie przez kosmitów. Moją simkę porwali jak była w parku, samoistnie pojawiło się wtedy okienko: Zbadaj zjawiska na niebie czy jakoś tak, pojawił się statek i wcięło ich później na kilka simowych minut. Ciekawe jest to, że porywa ten sam kosmita, który cie odwiedza na parceli ![]()
![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
Ile trwa ciąża wywołana przez kosmitów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Tyle samo co zwykła. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
Ja mam pytanie; Jak dzieci zbierają cukierki w Halloween, to jak wracają do domu, to co z nimi robią? Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jak wampir ma parasolkę przeciwsłoneczną, to jak ją wyjmie na słońcu, to słońce już mu nie grozi?
A i jeszcze jak na festiwalu jesieni, były zawody w jedzeniu, to jak po tym umyć twarz? To czerwone coś na twarzy mojej simki zaczyna mnie wkurzać ;/
Jestem jaka jestem, i tego nie zmienisz. Zmieniaj co chcesz, tylko nie zmieniaj mnie. Jestem wredna dla osób, których nie lubię. Ostatnio edytowane przez Ilona : 05.12.2012 - 21:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
@RaspberryXD A zwykły prysznic, ew. kąpiel nie działa? Może zmień strój?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|