![]() |
#2951 |
Reputacja: 10
|
![]()
Totalnie nie wiedziałam gdzie to napisać. Jeżeli w złym temacie - przepraszam. A więc tak: ściągnęłam skin z peggy zone jako plik packges [nie wiem jak to się pisze
![]() ![]()
|
![]() |
#2952 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam pytanie...
Moja Simka Madison przyjaźni się z Terri Wan i kiedyś pojawiła się opcja "dziel się sekretami kuchennymi", skorzystałem bo wiem, że Simka pozna jakiś nowy przepis od drugiej Simki, aż tu nagle poznała przepis na bulion rybny. Teraz moje pytanie: Gdzie znajdę przepis do kupienia na tą potrawę? Bo kupując wiele przepisów nigdy go nie widziałem... czy może jest to przepis z jakiegoś otoczenia wakacyjnego?
![]() |
#2953 |
Guest
|
![]()
bulion rybny to potrawa z Francji.w księgarni w Champs Les Sims (czy jakoś tak) możesz kupić ten przepis.
mój problem - chcę usunąć podstawkę The Sims 3,ale nigdzie nie ma deinstalatora! Ani w Panelu Sterowania,ani w folderach gry,specjalny program do usuwania rzeczy nie znajduje Simsów,a są zainstalowane,bo w Menu Start jest zakładka Electronic Arts -> The Sims 3. co mam robić? @down - ależ proszę bardzo ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 24.05.2010 - 20:30 |
![]() |
![]() |
#2954 |
Reputacja: 17
|
![]()
Aha to bardzo dziękuję za rzetelną wypowiedź.
![]()
![]() |
#2955 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#2956 |
|
![]()
Mój Sim spełnij swoje życiowe pragnienie. Mogę wybrać mu teraz inne? Jak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
|
![]()
Nie można wybrać nowego, próbowałam nawet przez powrót do CAS i nic to nie dało, było nowe, ale ze statusem spełnionego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Reputacja: 16
|
![]()
Gram od premiery, a nigdy nie widziałem protestu przed ratuszem. Wie ktoś co jest tym spowodowane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Guest
|
![]()
Seth: Nie wiem. Mój sim jest muzykiem i spotkał się raz z protestem. Może stwórz sima polityka to zobaczysz jakiś protest?
|
![]() |
![]() |
#2960 |
|
![]()
Mój Sim także jest muzykiem. Daje koncerty, ale strasznie mało na nich zarabia. I w ogóle to jak zrobić, aby był jakiś bilbord z nim, czy przechodzień poprosi o autograf O.o? Na tym filmiku co się gra włącza, to jest takie coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|