![]() |
#2971 | |
Reputacja: 14
|
![]()
NaNiKo przepraszam, gdzieś mi umknął ten post.
Mentosik57 świat nie będzie w TS4 zamknięty, ale półotwarty, to jest różnica. Nevada, jeśli chodzi o to: Cytat:
Jednak, wystarczy wspomnieć choćby kilka rzeczy, aby wykazać, że się mylisz. Np. pryszcze na twarzach simów choć były w dwójce, nie pojawiły się również w trójce, nie można też było kupować ubrań, nie było obaw, ogrodników do zatrudnienia, oświadczyn przy obiedzie, wspólnego jadania obiadów itp. itd.. To są drobiazgi, ale zostały wymienione na liście jako braki czwórki. Poza tym, nie wszystkie rzeczy wymienione na liście były w podstawach, jak choćby owłosienie całego ciała. Albo punkt: "Brak ustalonej godziny „pora do domu” zapisany pośród innych "braków" funkcjonuje jako wada gry. Dlaczego? Dla mnie to zaleta. Takich przykładów jest więcej. Pod taką listę można podciągnąć naprawdę wszystko i właśnie dlatego uważam, że jest ona bez sensu. Napisałam, że dla mnie lista braków jest trochę żałosna (z powodów podanych powyżej) i wydaje mi się, że mam do tego prawo, takie samo jak inni do zachwalania jej. Wyraziłam jedynie swoje zdanie nie zabraniając przy tym nikomu brania listy pod uwagę i kierowania się nią w ocenie gry. Na razie wiec wychodzi na to, że to Ty wykazujesz się brakiem zrozumienia dla Mnie, zabraniając mi wyrażania własnego zdania ![]() Naprawdę nie mam nic przeciw krytyce, bo zawsze potrzebne są różne opinie w ocenie jakiegoś zjawiska, ale jak czytam non stop, że "gra się cofa" to mi się coś cofa w żołądku ![]() Życzę nam wszystkim, żeby gra okazała się świetna pomimo braków (mam na myśli prawdziwe braki, a nie np. brak trądziku) ![]() Mam postanowienie, żeby już nie oglądać zdjęć i filmików (poza oficjalnymi), bo chcę coś sobie zostawić do odkrywania w grze. Wracam do intensywnego grania w TS3 i czekam na demo CASu ![]()
![]() |
|
![]() |
#2972 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Nie muszę instalować poszczególnych podstaw aby wiedzieć, co w nich było, a czego nie. Inni zrobili to wystarczająco dobrze i przedstawili dwie listy braków i nowych rzeczy. I bardzo proszę wyrażaj swoje zdanie, wszyscy wiemy jakie ono jest i pisałam już wiele razy, że rozumiem, że gra może się podobać. A czy Ty rozumiesz, że może się nie podobać? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2973 | |
|
![]() Cytat:
Według mnie, "inni" nie zrobili listy braków wystarczająco dobrze, bo połowa rzeczy na niej jest wpisana na siłę, jak wspomniane pryszcze i inne rzeczy, o których pisałam w poprzednim poście. Nie widzę powodów, dla których mam traktować jako wadę gry coś, co ktoś miał kaprys tak zakwalifikować. Troszkę się chyba mnie czepiasz. Nigdy nigdzie nie pisałam, że oczekuję iż gra ma się wszystkim podobać, że nie dostrzegam jej wad, i wreszcie, że nie rozumiem, że komuś może się nie podobać. Nawet w cytowanym przez Ciebie poście napisałam, że nie mam nic przeciw krytyce, a nawet, że jest potrzebna ![]() Nie mam zamiaru się kłócić o to kto ma rację, nie przekonasz Mnie do nieobiektywnej w moim odczuciu listy braków, a Ja nie przekonam Ciebie, że jest nieobiektywna.
![]() |
![]() |
#2974 |
|
![]()
Czekam na info od EA, że simowie to ozdoba gry
![]() Miasta rozmiarowo może jak w Sims 2, 32 bitowa technologia. PROGRAMIŚCI NIE POTRAFIĄ STWORZYĆ BASENÓW?!?!?!. To ja się pytam kto zatrudnia idiotów i jeszcze im za to płaci. Gra by naprawdę była dobra gdyby nie to że pieniądze to zniszczyły. Dać tak z rok jeszcze to by było fajnie i wszystkie elementy do tego można byłoby wrzucić. Widać że animacje są nowe i wgl to naprawdę fajnie ale po prostu za bardzo się spieszą Pieniądze i ten pośpiech niszczą serie bardzo dobrych gier (patrz np. Gothic) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
|
![]()
Podoba mi się ten nowy filmik o simce lubującej się w drewnie
![]() Te króliki wymiatają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
|
![]()
Nom, ten filmik był dobry. Jedna z niewielu fajnych możliwości, jakie ostatnio ujawnili.
Simowie w 4 już są ozdobą, mówię tu o niemowlakach, przykutych do łóżeczka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
|
![]()
W temacie z newsami edytowałam swój poprzedni post i dodałam link do filmiku o Januszu.
Jest na nim krowokwiat, prócz Janusza oczywiście ![]() Tutaj: http://sims.arhn.eu/2014/08/njaknowosci/ lista nowości jakie pojawią się w grze, w odniesieniu do podstawowych wersji poprzednich serii.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 08.08.2014 - 19:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2978 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
|
![]()
Ja też wtrącę swoje 3 grosze. Tu nie chodzi o to ile nowych, super hiper mega odlotowych opcji dojdzie do gry. Tu chodzi o to, że funkcje\możliwości, do których od lat przywykliśmy i są dla nas tak normalne jak oddychanie, zostały nam nagle odebrane, a dano nam coś nowego, co może się spodoba, a może nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
|
![]()
Robi się coraz większa spina w tym temacie. Jednym się gra podoba, drugim nie i trzeba to zaakceptować a nie się przekomarzać co jest gorsze, a co lepsze w tej grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|