![]() |
#2981 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Nie ma tu żadnej spiny. Każdy wyraża swoje zdanie na temat gry w kulturalny sposób.
(bo za wyzwiska dostaje się warny, tak BTW) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2982 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Tenebris - ale chyba nie chodzi o to żeby wszyscy sobie przytakiwali. Nudno by wtedy było. Jeden powie że mu się X rzecz podoba, bo coś tam, a drugi odwrotnie, bo coś tam. Na tym polega dyskusja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mi głownie chodziło o to, że braki wypisane są nie do końca rzetelnie, bo nie wszystkie rzeczy wymienione pojawiały się w podstawach, lecz w dodatkach, a inne wciągnięte są na siłę. I nie piszę tego dlatego, że jestem zaślepiona czwórką. Wierzcie mi, że przyglądam się jej uważnie, ale pomimo braków i tak ją kupię. Nie jest mi szkoda pieniędzy, bo jak mi się nie spodoba, to ją sprzedam
![]() Kosia i jak to demo? Niby do wtorku już niedaleko, ale ... ![]()
![]() |
#2984 |
|
![]()
Czy ktoś wie jak usunąć tatuaż w CAS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
|
![]()
klikasz na ciało sima, potem sylwetka, najeżdżasz na 2 opcje i krzyżyk
![]() |
#2986 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Jak dla mnie w CAS jedynym minusem jest zbyt ograniczenie w przeciąganiu. Niby jest ok, ale ruszysz kawałek i już czerwono, ruszysz minimetr w drugą stronę, znów czerwono.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
|
![]()
Muszę to napisać. To CAS, to mnie szczególnie nie powala... Spodziewałam się mega super rewolucji, a tymczasem zakres tego chwytania jest ograniczony, nie mogłam się doszukać możliwości zgarbienia\wyprostowania sylwetki. I jeszcze te filtry przy ubraniach, które się automatycznie ładują jak wybiera się cokolwiek innego niż ubranie codzienne. Może chcę, by miał kolo szorty jako ubranie wizytowe
![]() Za to co mnie mile zaskoczyło, to skóra, nie jest taka plastelinowa jak się obawiałam. Fajna jest możliwość wyboru bluzek krótkich, długich itp. To się przydaje. Nie znalazłam, czy raczej nie zdążyłam, bo DEMO się samo wyłączyło, stylów chodzenia, wyboru głosu, relacji między Simami itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
|
![]()
A ja sobie poczekam do wtorku (nie będę ryzyować syfem na kompie). O ile w ogóle mi odpali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
|
![]()
Dali demo wszystkim już? Bo ja mam, ale z tego co kojarzę mieli nie dawać do Gamesconu?
![]() |
![]() |
#2990 |
|
![]()
Nie dali wszystkim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |