![]() |
#21 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Mniejsza szansa pomyłki ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
jest jeszcze jeden problem . Posiadam jeszcze zainstalowane dodatki . Wchodzę w moje dokumenty i jest ten folder główny the sims 2 ,ale jest jeszcze inny folder the sims na dysku D ;/ i jak wchodzę w ten na dysku D to tam sa jeszcze dwa foldery 'wlasny biznes' i 'the sims2' to wtedy muszę te także skopiować ,czy wystarczy tylko ten w moich dokumentach ? Chcę żeby byly wszystkie biznesy co założylam w wb itd.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiesz - aby zachować savy gry i dodatki z internetu wystarczy skopiować ten folder z Moje Dokumenty.
Ten z drugiego dysku usuną się podczas deinstalacji gry. Jego zachowywanie nic nie da. I tak trzeba będzie instalować grę od początku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
jeszcze mam maly problem ,nie moge zakladacnowych tematow wiec piszę tu
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wiesz, w ogóle rzecz biorąc jest taka zasada, że im więcej masz zainstalowanych dodatków, tym gra chodzi nieco wolniej. W Twoim przypadku wydajność procesora jest ciut za niska. Ja mam 1,5 Ghz i zainstalowane trzy dodatki. Efekt jest taki, że jak gram w dużych domach do gra zamula, czsami dośc mocno...
![]() |
#26 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
O tak Konik wiem coś na ten temat mam AMD Athlon (TM) XP 2400+ 1.99 GHz 1.25 GB RAM i the sims tak mi czasem zamula, że szok. Dlatego teraz kiedy w końcu rozwiąże problem z grą zainstaluję tylko CPR i NŻ tylko nie wiem bo NZ ma bardzo dużą pojemność ponad 1 GB czy na moim kompie odpali
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|