Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.01.2005, 17:11   #21
Profesor Parker

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Osioł
Ostatnio ja złapałem buga! Normalnie simy nie moga korzystać w pełni z łózka dwuosobowego. Krótko mówiąc po prostu sim nie może sie położyć na jedną stornę łoża a co gorsza łoża nie mogę sprzedać, bo pisze, że jest używany chodzisz nikt przy tym nic nie robi.
Miałam identyczny problem... To było strasznie denerwujące. Bo rodzinka była wieloosobowa i jeden sim zawsze musiał kłaść się na kanapie, bo innego łóżka nie było gdzie wstawić...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.01.2005, 17:13   #22
_GederoX_
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał karolinaaa
mam pytanko:czy jesli moja nastolatka dorosnie to jej chlopak też, czy on zostanie nastolatkiem?
To zależy, ile ma "lat" .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 17:40   #23
tomik
Guest

Domyślnie

czas uplywa tylko w domku w ktorym gramy wiec jesli simka dorosnie to chlopakj pozostanie nastolatkiem.... tylko od ciebie zalezy jak dlugo taki stan rzeczy bedzie mial miejsce
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 18:03   #24
Pingwin
Guest

Domyślnie

ja mam pytanie do tych osób które zainstalowały patch do ts2
czy jest potrzebny? tzn. czy rzeczywiście usuwa wszystkie błędy itd.
ja próbowałem go instalować, ale gdy prosi o cd4 ts2 nie wykrywa go(obojętnie czy dam do dvd'ka czy nagrywarki)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 18:11   #25
KubuS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mariq
ja miałem taki błąd, otóż dyretkor zaproszony do domQ znikł i już go nie ma, gra mysli że on cały czas jest umnie w domQ, ale go nie ma, i jak zaprosze go ponownie to pisze ze przyjedzie o 17 ale nie prtzyjeżdza i nie idzie robić imprezek przez to
Mialem identyczny, a raczej mam identyczny problem ..... :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 19:09   #26
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pingwin
ja mam pytanie do tych osób które zainstalowały patch do ts2
czy jest potrzebny? tzn. czy rzeczywiście usuwa wszystkie błędy itd.
ja próbowałem go instalować, ale gdy prosi o cd4 ts2 nie wykrywa go(obojętnie czy dam do dvd'ka czy nagrywarki)
potrzebny... no niekoniecznie, ale teoretycznie lepiej go mieć (po coś był stworzony przez twórców, niby). czy usuwa wszystkie błędy? oczywiście, że nie błędy to chyba już część zabawy wiążącej się z grą w simsy
masz oficjalną grę oczywiście? masz wgrany nude patch?
mi też pojawił się ten komunikat o włożenie, którejś płyty. po prostu gra chciała się uruchumić. ten komunikat należy najlepiej zignorować i przeczekać na dalszy rozwój wypadków. zanaczy tak, kliknąć ikonkę patcha, włożyć płytę i czekać. powinno przejść i zainstalować.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 19:24   #27
Pingwin
Guest

Domyślnie

dzięki, spróbuje tak
w sumie narazie to miałem tylko problem z misiem "wtopicielem się"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.01.2005, 15:23   #28
Shèène
Guest

Domyślnie

Mi po wgraniu patcha całą gre rozwaliło! I musiałam reinstalowac! Serio!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.01.2005, 17:47   #29
Erin91
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Fizzly
No ja teżnie wiem. :\ Jeszcze coś: Pisze że patch pozwala już ubierać niemowlaki na tym 'przebieraku'. Kupiłem ciuch i niema ZAPROJEKTUJ! :\ :wacko: xP Szlag mnie trafił...
A chodzi ci o noworodki czy o małe dzieci?
Jeśli o noworodki to nie da się, i tak nie miałyby się w co przebrać bo dla nich nie da się zrobić ubranek..
Jeśli o małe dzieci to przecież sie da! Jest opcja"wybierz ubranie: czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.01.2005, 17:56   #30
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

[QUOTE=Karo]
Cytat:
Napisał Lea
A masz ży2opłot wokół całej działki????? Odpowiedz proszę bo może to jest jakieś rozwiązanie? Zdąża Ci cały przystrzyc???

Wokół całej działki nie, ale z przodu i części boków a oprócz tego wokół wielkiego basenu, no i mam też sporo roślinek do strzyżenia i trochę kwiatków do podlania.Odkąd poprzestawiałam roślinki ogród mam zawsze zadbanyNo i chyba zdąża go strzyc, bo nie zauważam ,żeby był poprzerastany.Oczywiście z wyjątkiem dni kiedy tenże ogrodnik ma przyjśc i zająć się moim ogrodem

Spróbuj i napisz czy u ciebie zadziałało.
Ja mam wszystko równiutko postwione bo zawsze wyrównuje teren i i tak nie może sie dostać do tego żywopłotu!! A jak już podleje kwiatki, obetnie krzaki to mu czasu TAK czy Siak na reszte nie starcza ;(
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania