![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
wypowiedzi powyżej są trafne... wystarczy zadzwonić i "wystąpić o założenie bractwa". Nie wiem jak jest z akademikami ale w wynajętym mieszkaniu właśnie w ten sposób zakładasz. Później możesz organizować imprezy w togach i aby utrzymać reputację bractwa trzeba zdobywać przyjaciół. To wszystko
![]() ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Excuse me! Wystarczy jedna wypowiedź, za którą już podziękowałem. Przypominam tylko że posty w stylu "tak, to prawda" lub "potwierdzam..." są niezgodne z regulaminem forum. Wiem że bardzo chcecie pomóc i dzięki Wam za to, ale po co mieć później pretensje do modów o tzw. "czepianie się" ?
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
przepraszam za śmiecenie.... ;(
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Sorrka... Ale przeczytalam ten temat, ale nie znalazlam odpowiedzi... Gdzie sa te czyrliderki (czy jak im tam...) jak je znalezc... nio co one takiego robia... Tancza
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie jak znalezdz to tajne bractwo??
A czyrliderki to te które czasem wpadaja do akademika i "tancza", maja taki czerwona lub niebieska sukienke (zalezy od rodzaju uniwersytetu) |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Musisz najpierw wstąpić do jakiegoś bractwa (nieistotne jakiego) a następnie zaprzyjaźnić się z 3 simami w czarnych garniakach i plakietkami. Około 23 przyjeżdża do Ciebie limuzyna i wiezie Cię do siedziby bractwa.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie kupić orginał? | Tairh | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 02.11.2003 17:19 |