![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
A jakie zaklęcia musi się nie udać żeby w ogrodzie były żaby? :unsure:
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
mi się żaby zawsze pojawiają, jak dzieciak rzuci zaklęcie "pieczenie ciast"... ani razu mi to zaklęcie nie wyszło...
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
a co z tymi wezami... powie mi ktos?!
#25 |
Guest
|
![]()
O wężach nie wiem nic, więc gdyby ktoś coś wiedział...
A co do żab nie tylko pokazują się przy "pieczeniu ciast". U dorosłych w zaklęciach też. Nie pamiętam wszystkich ale teraz przypomniało mi się zaklęcie "czyste tależe", jak ono nie wychodzi to też pojawiają się żaby. I chyba też przy tym na poprawe humoru. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o te węże - to nie pamiętam jakiego zaklęcia są one skutkiem... ale za to raz miałam u Simki w domu węże - to zaczęła wrzeszczeć i uciekać
![]() A jeśli chodzi o te żaby to na pewno nie są one z zaklęcia Czyste Talerze, bo u mojej Simki zaklęcie to się nie udało i pojawiły się wszędzie brudne talerze ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
WIEM! Węże się chyba pojawiają jak nie wyjdzie zaklęcie "Róg obfitości"! Bo mi raz nie wyszło to zaklęcie, ale nie pamietam co sie potem stało... węże też miałam raz, jak testowałam wszystkie zaklęcia... i nie wiem od jakiego zaklęcia mi sie pojawiły... to tylko moje podejrzenia
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
moshliwe... :/
#29 |
Guest
|
![]()
a ja nie wiem jak dzieci moga czarowac na tym swoim zabakowym smoku??? One nie moga kupowac jedynie na poczatku gry maja 35 magimonow.
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Dziwne, mi żaby pojawiły się gdy nie wyszkło zaklęcie "czyste tależe"
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|