Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.11.2005, 18:34   #21
kisia
Guest

Domyślnie Lol

Moja simka i moj sim maja marzenie zeby miec 6 wnuczat.Narazie maja jedno adoptowane dziecko chlopca Norbeta(male dziecko)i simka jest w ciazy wiec potem bede nastepne.200 tostow niezle

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.11.2005, 07:53   #22
KubaS

Reputacja: 10
Domyślnie

A mojemu się trafiła aspiracja: "50 randek marzeń" to się męcze, może się uda... Dzień bez randki, dniem straconym... mam nadzieje że może być z jednym i tym samym simem.
KubaS jest offline  
stare 25.11.2005, 23:31   #23
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał KubaS
A mojemu się trafiła aspiracja: "50 randek marzeń" to się męcze, może się uda... Dzień bez randki, dniem straconym... mam nadzieje że może być z jednym i tym samym simem.
Moga byc wszystkie z jednym simem i ciesz sie ze Ci sie nie trafilo "50 pierwszych randek" bo to z kolei musi za kazdym razem byc z innym simem

stare 26.11.2005, 08:14   #24
kozak12
Guest

Domyślnie

Mój Sim ma pragnienie zaprzyjaźnić się z profesorem, jest ciezko ale narazie wychodzi!

stare 15.12.2005, 11:27   #25
Kenji

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja spełniłam marzenie jednej babki.Mieć 10 dzieci i potem 20 wnuków,Udało się
Była se babka miała na początku maksymalnie dzieci w rodzinie czyli 6.Wszyscy dorośli to się wyprowadzili.i następnie następne 4.Potem się wyprowadzili.Tych starych nie ruszałam.Dwie najstarsze córki orzeniły się jak najszybciej i adoptowały po 5 dzieci a resztę wiadomo...Kiedy każda z nich miała po 10 dzieci to dziadziusiowie spełnili swoje 2 marzenia życiowe.Robiłam to przez 2 tygodnie ale warto było.
sory za błędy ortograficzne XD
stare 10.02.2006, 20:41   #26
Ammano
Guest

Domyślnie

Mojej nikt nie pobije
8 dzieci ma wziąć ślub, ona chyba zwariowała!!! Ma dwójkę dzieci i za około 10 dni się zestarzeje!!!

EDIT: Jeszcze coś - mój sim ma cel życiowy... Namalować 20 arcydzieł narazie jest jedno, to portret jego żony (...)

Ostatnio edytowane przez Ammano : 10.02.2006 - 20:46

stare 10.02.2006, 20:46   #27
*ania500*
Guest

Smile

Moja Simka ma pragnienie "Dożyć złotego jubileuszu" Uff... nie jest takie złe z kolei moja druga Simka, wraz z małżonkiem (obydwaj są emerytami) mają pragnienie "mieć 6 wnucząt" a mają jedno dziecko (dorosłą) i nie mam zamiaru, żeby moja Simka miała 6 dzieci...

stare 11.02.2006, 07:33   #28
Nindë
Guest

Domyślnie

Ja zwykle staram się spełniać te aspiracje. Już pare razy udało mi się osiągnąć szczyt kariery i simy miały maksymalną aspiracje do końca życia, ale aktualnie próbuję spełnić pragnienie sima, który chce żeby jego 6 dzieci się ożeniła..Ale na razie ma ich 4 i 3 w wieku dziecięcym i 1 niemowlaka..Biedna jego żona ona to tylko dzieci rodzi..ale opiekować się 6 simami to katorga a jeszcze muszę mieć 2.

stare 11.02.2006, 10:49   #29
Pawlq
Guest

Domyślnie

Ja mam często "szczyt kariery" Czasami mi się udaje to spełnić - z kodami, ale nie lubie grać z nimi bo gra się nudzi!

stare 22.02.2006, 14:12   #30
-tamatha-
Guest

Domyślnie

szczyt kariery to ja łatwo osiagam xD - bez kodów xD gorzej, że oni zawsze chcą inny niz ja sobie wymarzę xD

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania