![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten stolik na swiezym powietrzu (nie można tego nazwac jadalnia
![]() Nie jest zbyt fajny, bo zalezy czy masz cztery pory roku (ja mam ) jak masz cztery pory roku to stolik na swiezym powietrzu odpada... np. Pada snieg ,a sim sobie po prostu je ? ![]() Balbina wyszła ładnie,ale te ubranie teraz nie pasuje do tej fryzury ... 3/10 popracuj jeszcze troche nad tym i bedzie spox ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
A mnie się bardzo podoba Balbinka. Pasuje do tego domu, ale jej strój ???
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny efekt końcowy i do tego bez dodatków z neta. Balbina też świetnie ci wyszła!! Moja ocena to 10/10!
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Nie moj styl ! uee.. Bryła z zewnątrz extra tylko po jaką holerkę dałaś ten stolik na powietrzu ? Nie pasuje do reszty domu na zewnątrz .. W Środku moim zdaniem beznadzejnie dobrany sprzęt
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Balbina bardzo ładna a domek też bardzo ładny!
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnątrz prezentuje się całkiem ładnie, jednak brakuje mi tu ogrodu. Za mało tej zieleni
![]() Przedpokój – ładny, ale kto w takim pomieszczeniu stawia pianino? Dziwne rozwiązanie. Łazienka – ma swój klimat. Całkiem ładna. Salon – skromny, ładny i przytulny. Sympatycznie tu ![]() Sypialnia Damiana – ładna i schludna. Kuchnia – raczej zwyczajna, ale pasuje do innych pomieszczeń. Jadalnia – ciekawy pomysł z tym jadaniem na zewnątrz, ale wydaje mi się, że przydałoby się tam więcej oświetlenia. Sypialnia Balbiny – skromnie urządzona, schludna i miła dla oka. Nic nadzwyczajnego, ale przyjemnie się ogląda. Pokoik Błażeja – urządzony w tym samym stylu, co reszta pomieszczeń, czyli dywany i antyczny stoliczek – nie pasuje mi to do pokoju dla dziecka. Gabinet – ładny i przytulny. Łazienka numer 2 – całkiem ładna, aczkolwiek zwyczajna. 7,5/10 ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
dom przed to miał widoczne 2 ulice a po 1 ???
wyburzyli czy co??? |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ogólem dom ładny. Nie podoba mi się , ze jadalnia jest na dworze i pokoj Damiana jest tai ciemny... A tak to bardzo ładnie ci wyszedl ten domek
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 10
|
![]()
ładny 7/10 nie będe komentował
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny dom. Kilka rzeczy bym zmieniła, ale to tylko małe szczegóły. Świetna bryła. Ja nigdy w życiu bym takiej nie zrobiła. 9,5/10 ^^
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|