![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Oglądając Twój domek przypomniała mi się tekturowa, niezwykle różowa i z deka kiczowata chałupka dla lalek Barbie, którą posiadałam w dzieciństwie.
No tak, pewnie po mojej nadzwyczajnie "miłej" przemowie wstępnej nie spodziewasz się zbytnio pozytywnej recenzji. Hm, może i jest w tym trochę prawdy, ale mimo wszystko myślę, że po niewielkich przeróbkach "Romantyczny dom Niny Kaliente" stałby się naprawdę miły dla... oka ![]() Po pierwsze - ten róż. Romantyczny nieznaczny różowy, moja droga ![]() Wiesz, po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że jednak należałoby tu przeprowadzić solidny remont... No, bo to ustawienie okien, albo sam dach. Niewątpliwe wymaga korekty. No i ta roślinność w domu - trochę mi to zaczęło przypominać jakiś zagajnik z egzotycznymi zwierzętami, których tu, co prawda nie ma, ale te "kwiatki" stwarzają właśnie takie wrażenie/złudzenie. A kuchnia i jadalnia, krótko mówiąc, są nie za fajne. Jedyne, co uważam w tym domku za dosyć udane to ta pierwsza łazienka. Jest nawet ok. Ogródek całkiem porządny. Ogółem - 6/10... |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Coś brakuje w tym domku.Balkon jest spoko tez się zgadzam że ten róż blady jest taki jakby do pokoju małego dziecka...Ale bardzo mi się podobają te firanki rozwieszone i te miejsce w którym Nina odpoczywa
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Wszystko super, gdyby nie ten róż
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Swieetnie
![]() Skąd znalazłaś większość mebli ?? |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() http://www.forum.thesims.pl/showthre...t=Pere%B3ka-13 |
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Błagam!!!!!!! Daj go do ściągnięcia, bo mi nie działa ten link! A takim domku zawsze marzyłam! Błagam... ;( ;( ;( ;( ;( ;( Wyślij mi na maila [email protected] albo na rapida. Prosze!
NINKAA |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Dom jest świetny! Po prostu brak mi słów! Jednak mam jedno małe zastrzeżenie, o którym wspominali już moi przedmówcy, a mianowicie kwiaty na dachu. Ogólnie domek fajowy, szkoda, że ja nie mam takiego talentu architektowego xP. 9/10
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Dlaczego zamiast balkonu są kwiatki?
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba - doskonały pomysł - niezłe wykonanie i ta romantyczna sypialnia wow 10/10
Czy bedzie do pobrania ? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|