Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.02.2006, 12:36   #21
Cocco
Guest

Domyślnie

Podoba mi się. Z zewnątrz jednak mogłaś dać białe ściany.
Nie mam zastrzeżeń xP.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.03.2006, 17:39   #22
Figgy
Guest

Domyślnie

Oglądając Twój domek przypomniała mi się tekturowa, niezwykle różowa i z deka kiczowata chałupka dla lalek Barbie, którą posiadałam w dzieciństwie.
No tak, pewnie po mojej nadzwyczajnie "miłej" przemowie wstępnej nie spodziewasz się zbytnio pozytywnej recenzji.
Hm, może i jest w tym trochę prawdy, ale mimo wszystko myślę, że po niewielkich przeróbkach "Romantyczny dom Niny Kaliente" stałby się naprawdę miły dla... oka .
Po pierwsze - ten róż. Romantyczny nieznaczny różowy, moja droga . Dużo kwiatów, czekoladek, jedwabnych pościeli na łóżkach - ok, ale TEN kolor.. Ykhm..
Wiesz, po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że jednak należałoby tu przeprowadzić solidny remont... No, bo to ustawienie okien, albo sam dach. Niewątpliwe wymaga korekty.
No i ta roślinność w domu - trochę mi to zaczęło przypominać jakiś zagajnik z egzotycznymi zwierzętami, których tu, co prawda nie ma, ale te "kwiatki" stwarzają właśnie takie wrażenie/złudzenie.
A kuchnia i jadalnia, krótko mówiąc, są nie za fajne.
Jedyne, co uważam w tym domku za dosyć udane to ta pierwsza łazienka. Jest nawet ok.
Ogródek całkiem porządny.
Ogółem - 6/10...

stare 05.03.2006, 12:27   #23
Anex
Guest

Domyślnie

Coś brakuje w tym domku.Balkon jest spoko tez się zgadzam że ten róż blady jest taki jakby do pokoju małego dziecka...Ale bardzo mi się podobają te firanki rozwieszone i te miejsce w którym Nina odpoczywa
Ale ogólnie dom jest normalny.pozdro

stare 06.03.2006, 10:58   #24
Louisse
Guest

Domyślnie

Wszystko super, gdyby nie ten róż Ale to moje zdanie całość jest naprawdę cool

stare 10.03.2006, 15:19   #25
Jelka
Guest

Domyślnie

Swieetnie ...Podoba mi się..A szczegulnie łózko z badachimem..
Skąd znalazłaś większość mebli ??

stare 11.03.2006, 14:00   #26
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jelka
Swieetnie ...Podoba mi się..A szczegulnie łózko z badachimem..
Skąd znalazłaś większość mebli ??
Łożko nie jest razem z baldachimem To ja tak zrobiłam Zresztą ten baldachim to jest tak jakby złozony z wielu baldachimów. A co do mebli to pare linków podawałam tuatj:
http://www.forum.thesims.pl/showthre...t=Pere%B3ka-13

stare 29.03.2006, 15:54   #27
NINKAA92
Guest

Domyślnie Błagam!!!!!

Błagam!!!!!!! Daj go do ściągnięcia, bo mi nie działa ten link! A takim domku zawsze marzyłam! Błagam... ;( ;( ;( ;( ;( ;( Wyślij mi na maila [email protected] albo na rapida. Prosze!
NINKAA

stare 04.04.2006, 16:02   #28
Serduszko
Guest

Domyślnie

Dom jest świetny! Po prostu brak mi słów! Jednak mam jedno małe zastrzeżenie, o którym wspominali już moi przedmówcy, a mianowicie kwiaty na dachu. Ogólnie domek fajowy, szkoda, że ja nie mam takiego talentu architektowego xP. 9/10

stare 04.04.2006, 16:53   #29
Choco
Guest

Domyślnie

Dlaczego zamiast balkonu są kwiatki?

stare 05.04.2006, 12:25   #30
Heavenly
Guest

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba - doskonały pomysł - niezłe wykonanie i ta romantyczna sypialnia wow 10/10

Czy bedzie do pobrania ?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania