Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2006, 10:04   #21
Outrageous Honey
Guest

Domyślnie

Nie podoba mi się. Wszystko jest z innej bajki. Brzydkie połączeniet tapet i podłóg. Bryła nawet, nawet ale traci na kolorze tynku i tej obskurnej podłodze. Ogólnie wszystkiego jest naćpane. Ale jak na pierwszy domek nie jest źle.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.03.2006, 13:02   #22
Scarlet
Guest

Domyślnie

Eeech.
Że tak powiem .Nie podoba mi się niebieska podłoga przy wejściu.No bo w końcu...Wystarczyłoby zwykłe drewno.Ogród.Miał być może taki,żeby nie było widać pustych miejsc?Cóż.Nie wyląda to ładnie.Czemu nie ma drogi do wejścia?
Bryła..Nie powiem :shutupa: POSPOLITA

Kuchnia-pusto trochę
Salon-Uwierz mi ta podłoga mi nie pasuje-zbyt krzykliwa,a na twoim miejscu telewizor postawiłabym przy ścianie,bokabelki nie wyglądają zachęcająco.
Pokój dziecka-Jeśli większość mebli jest różowa (nie licząc szafki i regału,które tam nie pasują) to nie uważasz,że ściany też powinny być w tym odcieniu?
Łazienka-dużo miejsca,mało rzeczy.Jeśli wiedziałaś,że będzie to tak wielkie pomieszczenie możnaby je było zagospodarować.A.I dywanik.
Pokój mamy-Poza tym,że widać go tylko z góry i pustki to nie mam zastrzeżeń.

Przepraszam za ostrą krytykę,ale inaczej nie mogłam...

3,5/10

stare 22.03.2006, 08:08   #23
Margierytka
Guest

Domyślnie

Domek pozostanie napewno w mojej pamięci. Pewnie za sprawą tego, że jest oryginalny. Jako początkujący architekt nie masz jeszcze wyczucia, ale chałupka nie jest przerasowana. Oczywistym błędem są połączenia kolorystyczne - zbyt silne moim zdaniem. Całkiem niezły jeśli to Twój I dom na forum.

stare 24.03.2006, 20:03   #24
▫Molly▫
Guest

Domyślnie

hmmm.. Nie podoba mi się podłoga na tarasie i... fontanna w łazience i nienaturalny staw. Ogólnie domek nie jest najgorszy. Bardzo ładna kuchnia i salon. Ogród nie jest najpiękniejszy, ale jest

stare 29.06.2006, 11:49   #25
Koniczynka
Guest

Domyślnie

bez obrazy ale jak dla mnie to ten twoj domek jest strasznie tandetny...... te kolory tapet, podlog, meble fuuu
3/10

stare 29.06.2006, 22:55   #26
Angeo
Guest

Domyślnie

Z zewnątrz jest OK.
W środku jest nijak, kolory są zbyt..."narzucające się". Wykładziny i tapety do siebie nie pasują. Dopasowywuj je lepiej i używaj delikatniejszych kolorów.

Ostatnio edytowane przez Angeo : 29.06.2006 - 23:02

stare 30.06.2006, 15:54   #27
Makabrus
Guest

Domyślnie

Bryła mi się bardzo spodobała, ale gdy zobaczyłem co jest wewnątrz to się bardzo rozczarowałem. Kolorystyka ścian przypomina mi bardzo TS1
Ogórd też pozostawia wiele do zyczenia.Najbardziej mnie zaszokowała podłoga na tarasie O_o
Pomijając Twoje niedopracowanie a opierając się na tym iz to jest Twój pierwszy dom daje 5/10 (ale to 5 to tak na zachęte)

stare 07.07.2006, 12:37   #28
afaiks
Guest

Domyślnie

Faaajny Nawet bardzo
10/10

stare 07.07.2006, 12:38   #29
afaiks
Guest

Domyślnie

Fajnie! Bardzo ładny!
10/10

stare 25.11.2006, 15:18   #30
Natix
Guest

Domyślnie

Bardzo fajny domek .
Daje 10/10.
A czy ściągałaś żeczy z neta???
Natix

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania