![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Eeech.
Że tak powiem .Nie podoba mi się niebieska podłoga przy wejściu.No bo w końcu...Wystarczyłoby zwykłe drewno.Ogród.Miał być może taki,żeby nie było widać pustych miejsc?Cóż.Nie wyląda to ładnie.Czemu nie ma drogi do wejścia? Bryła..Nie powiem :shutupa: POSPOLITA Kuchnia-pusto trochę Salon-Uwierz mi ta podłoga mi nie pasuje-zbyt krzykliwa,a na twoim miejscu telewizor postawiłabym przy ścianie,bokabelki nie wyglądają zachęcająco. Pokój dziecka-Jeśli większość mebli jest różowa (nie licząc szafki i regału,które tam nie pasują) to nie uważasz,że ściany też powinny być w tym odcieniu? Łazienka-dużo miejsca,mało rzeczy.Jeśli wiedziałaś,że będzie to tak wielkie pomieszczenie możnaby je było zagospodarować.A.I dywanik. Pokój mamy-Poza tym,że widać go tylko z góry i pustki to nie mam zastrzeżeń. Przepraszam za ostrą krytykę,ale inaczej nie mogłam... 3,5/10 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Domek pozostanie napewno w mojej pamięci. Pewnie za sprawą tego, że jest oryginalny. Jako początkujący architekt nie masz jeszcze wyczucia, ale chałupka nie jest przerasowana. Oczywistym błędem są połączenia kolorystyczne - zbyt silne moim zdaniem. Całkiem niezły jeśli to Twój I dom na forum.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
hmmm.. Nie podoba mi się podłoga na tarasie i... fontanna w łazience i nienaturalny staw. Ogólnie domek nie jest najgorszy. Bardzo ładna kuchnia i salon. Ogród nie jest najpiękniejszy, ale jest
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
bez obrazy ale jak dla mnie to ten twoj domek jest strasznie tandetny...... te kolory tapet, podlog, meble fuuu
3/10 |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz jest OK.
W środku jest nijak, kolory są zbyt..."narzucające się". ![]() Ostatnio edytowane przez Angeo : 29.06.2006 - 23:02 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się bardzo spodobała, ale gdy zobaczyłem co jest wewnątrz to się bardzo rozczarowałem. Kolorystyka ścian przypomina mi bardzo TS1
![]() Ogórd też pozostawia wiele do zyczenia.Najbardziej mnie zaszokowała podłoga na tarasie O_o Pomijając Twoje niedopracowanie a opierając się na tym iz to jest Twój pierwszy dom daje 5/10 (ale to 5 to tak na zachęte) ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Faaajny
![]() 10/10 |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()