![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
www.4eversimfantasy.net A po wiele innych bardzo ciekawych dodatków zapraszam do linkarni sa one na kazdej stronie. http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=12839 Ale najwiecej rzeczy znajdziesz na MTS2 |
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Rany to jest BOSKIE!!!!! Zupełnie w moim stylu. tak minimalistycznie i futurystycznie
![]() Ostatnio edytowane przez riddle.man : 12.04.2006 - 16:21 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Ktoś się w temacie zaczepił o temat drukarki. Jeśli chcesz znajduje się ona na
http://www.4eversimfantasy.net/ |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Oczywiście !! [email protected] ![]() |
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Śliczny,gratuluję!
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
bardzo ladna lazienka.
ladna tapeta w sypialni. dosc ladne meble w sypialni. ogolem: jest ok ![]() powiedzmy 7/10 za checi ;] skad masz rzeczy, ktore wymienilem w ladnych? ![]() Ale mnie zastanawia dlatego tak wiele osób dąży do używania angielskich słów, a tym bardziej dotyczy się to osób, które nei potrafią posługiwać się tym językiem ![]() Safe Building's? Co to jest? "Bezpieczne budowanie jest" ;o Ostatnio edytowane przez Wickoo : 29.04.2006 - 08:22 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ładny domek
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Takie Sobie,Widać Że Się Nie Starałeś... :con: ?
Pozdr. ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
bryła... ciakawa, aczkolwiek troche dziwna, jak dla mnie 6/10
ogród całkiem fajny, tylko ja bym to nie przesadzała z tymi kwiatami od frontu. Reszta jest oukey wnętrze ciekawe, jednak w sypiani za dużo czerwieni. Łazienka trochę za pusta. Poza tym wydaje mi się, że gdybyś robił/a (xD) ciutek lepsze zdięcia, to by było ok. W salonie i gabinecie dałabym inne ściany. Ogólnie fajny 8.9/10 lepiej by było, gdyby były rzuty pozdr. |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Kiedyś był inny komputer, to i inne zdjęcia. teraz nowy komputer to i nowe zdjęcia (nowy domek). Dzięki za ocenę.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|