![]() |
#22 |
Reputacja: 18
|
![]()
Postarałeś(aś) się, i nawet dobrze ci to wyszło. Z zewnątrz jest piękny, tylko wnętrze jest takie jakieś smutne
![]() ![]() P.S: Ten wodospad jest piękny! Skąd go wzięłaś(eś)? |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Wodospad sam zrobiłem pokryłem go pokryciami terenu
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Cóż
![]() Od zewnątrz bardzo mi się podoba ![]() W środku dla mnie już troche gorzej. Nie lubie za bardzo dodatków z internetu ,który nie wyglądają najładniej. Za dużo ich tu nie masz(tych złych) Ogólnie daje 8/10 P.S. może pamiętasz skąd pobrałaś tego laptopa ? ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Baardzo ładny domek, nie wiem dlaczego nazywasz go tandeta... Śliczny, tyle drobiazgów, strasznie mi się podoba!
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No wiec tak... Cos mi sie dzieje, ze na tym forum nie moge pisac z polskimi znakami... :con:
Ale tak wracajac do tematu domu skrzypka... Z zewnatrz niezbyt zachecajaco to wyglada, ale wnetrze jest po prostu boskie. Chociaz moze nie powinienes calkowicie oddzielac salonu od domu, wystraczylaby jedna sciana... Tak mi sie wydaje... ![]() Pozdrawiam Ineyasha :* |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
fajne fajne a szczegulnie ta fontana przed domem modelki
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
świetny! Uwielbiam nowoczesne wnętrza :* i własnie odświerzyłam temat po.. =jakimś- czasie xD 10/10
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Szczerze? Potworność... ^^ Ale nie sugeruj się zbytnio, tj nie zniechęcaj moją oceną.
![]() Jedyne pomieszczenie, do którego w ogóle bym wszedł, to chyba sypialnia. No i ładne te czerwone obrazki z kwiatami maków. Reszta, bleh. |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Ogródek to istne pole golfowe (przynajniej ja mam takie skojarzenie)
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|