Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.04.2006, 19:28   #21
Choco
Guest

Domyślnie

Samokrytyka kwitnie... a dom taki ładny. Chociaż nie pasuje mi ta lodówka - za dużo jedzenia a w szafie za mało urań

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.04.2006, 19:50   #22
Camerio

Reputacja: 18
Domyślnie

Postarałeś(aś) się, i nawet dobrze ci to wyszło. Z zewnątrz jest piękny, tylko wnętrze jest takie jakieś smutne Ale tak to supcio. Moja ocenka: 8,5/10

P.S: Ten wodospad jest piękny! Skąd go wzięłaś(eś)?
Camerio jest offline  
stare 21.04.2006, 20:01   #23
art star
Guest

Domyślnie

Wodospad sam zrobiłem pokryłem go pokryciami terenu Jeśli chodzi o rośliny, fontanne to jest z 4EverSimFantasy

stare 22.04.2006, 11:26   #24
gtxiorek
Guest

Smile !!!

Cóż
Od zewnątrz bardzo mi się podoba Bardzo fajnie wyeksponowałaś dom ,Lecz mam zastrzeżenia do tego podjazdu (jest za długi ,jak dla mnie)
W środku dla mnie już troche gorzej. Nie lubie za bardzo dodatków z internetu ,który nie wyglądają najładniej. Za dużo ich tu nie masz(tych złych)
Ogólnie daje 8/10

P.S.
może pamiętasz skąd pobrałaś tego laptopa ?

stare 22.04.2006, 13:30   #25
▫Molly▫
Guest

Domyślnie

Baardzo ładny domek, nie wiem dlaczego nazywasz go tandeta... Śliczny, tyle drobiazgów, strasznie mi się podoba!

stare 22.04.2006, 23:17   #26
Ineyasha
Guest

Question Ogrod i lazienka... ?

No wiec tak... Cos mi sie dzieje, ze na tym forum nie moge pisac z polskimi znakami... :con:
Ale tak wracajac do tematu domu skrzypka... Z zewnatrz niezbyt zachecajaco to wyglada, ale wnetrze jest po prostu boskie. Chociaz moze nie powinienes calkowicie oddzielac salonu od domu, wystraczylaby jedna sciana... Tak mi sie wydaje... Lazienka jest po prostu straszna! Nie wiedzialam gdzie jest podloga, a gdzie sciana! Te kafle na podlodze nawet spoko wygladaly, ale te same kafelki na sciane?! To juz lekka przesada. Ale ogolem 8/10. Jeden pkt odejmuje za lazienke, a drugi za ogrod.

Pozdrawiam Ineyasha :*

stare 24.04.2006, 18:11   #27
mucha
Guest

Domyślnie

fajne fajne a szczegulnie ta fontana przed domem modelki

stare 16.02.2008, 20:25   #28
FeTa
Guest

Domyślnie Odp: Dom dla modelki- by skrzypek

świetny! Uwielbiam nowoczesne wnętrza :* i własnie odświerzyłam temat po.. =jakimś- czasie xD 10/10

stare 16.02.2008, 20:33   #29
Fizzly
Guest

Szczerze? Potworność... ^^ Ale nie sugeruj się zbytnio, tj nie zniechęcaj moją oceną.
Jedyne pomieszczenie, do którego w ogóle bym wszedł, to chyba sypialnia. No i ładne te czerwone obrazki z kwiatami maków. Reszta, bleh.

stare 16.02.2008, 22:11   #30
lollypopek
Guest

Ogródek to istne pole golfowe (przynajniej ja mam takie skojarzenie) Odwiedzę twoją simkę by pooglądać nocą gwiazdy w ,,pokoju pod gołym niebem" z kubkiem gorącej czekolady xD Domek ogólnie ładny 9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania