Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.05.2006, 16:26   #21
Cococzek
Guest

Domyślnie

jerzeli ten dom ma duże pomieszczenia to ja jestem ksiądz bikiniarz on ma tylko wielgachny salon a inne ma takie małe jakie dałem rade zrobić

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.05.2006, 22:52   #22
Wickoo
Guest

Domyślnie

taak? to check it out:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287

stare 25.05.2006, 06:46   #23
kataryna1
Guest

Domyślnie

Cococzek... Popatrz na to w ten sposób... Czy ty chciałbyś mieszkać w takim gigantycznym domu, praktycznie zupełnie pustym? Myślę, że nie. A co małych pomieszczeń, to popatrz na kuchnię... (TO JEST MAŁE?!) Po co komuś taaaaaaaaka kuchnia....?? :con:

Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 13:03

stare 25.05.2006, 14:15   #24
Qaffiq
Guest

Domyślnie

no ja nie moge.... Boże chroń mnie
Znowu takie 'dupiate' pomieszczenia..... popracuj nad tym
Kolory..w sumie sa jednolite czerwnoa sciana i czerwona podloga... rozumiem gdby byly jakie wzroki...itd.
Nie... nie podoba mi się,mo ze dajesz więcej mebli ,ale to i tak nie zmienia roznicy Ogolnie nie podoba mi sie.

stare 25.05.2006, 14:21   #25
Kocio xD
Guest

Domyślnie

Eh ni podoba mi sie takie, puste, wielkie... i w ogole...

stare 25.05.2006, 14:26   #26
Joniss
Guest

Domyślnie

No rzeczywiście, wielkość salonu aż obija się o oczy, ale ja w takich wypadkach (bo też często buduję za dużą bryłę ;p) dodaję jakieś ciekawe pomieszczenia, np. siłownię, pokój artystyczny, muzyczny, czytelnię. Czasami jest tyle pomysłów, że w końcu brakuje mi miejsca xD W kuchni rzeczywiście, za dużo jest tych szafek, ale można by fajnie wykorzystać miejsce, robiąc przez środek kuchni wysepki, albo blaty, pomiędzy nimi kuchenkę, nad wszystkim lampy i byłoby ok Troiszkę więcej ozdób by się przydało.

stare 25.05.2006, 14:27   #27
serendipity
Guest

Domyślnie

A gdzie jest ten dom??? Bo ja na zdjeciach widzialem tylko ogromną stodolę bez klasy....

stare 25.05.2006, 14:44   #28
Meggie

Reputacja: 10
Domyślnie

Wickoo czy Wicko to ty? I zrobiles sobiwe nowe konto? Po co w ogóle nie rozumiem dałes ten link? Jest kompletnie nie potrzebny.
Meggie jest offline  
stare 25.05.2006, 14:54   #29
Cococzek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Serendipity
A gdzie jest ten dom??? Bo ja na zdjeciach widzialem tylko ogromną stodolę bez klasy....
no nie komentuj jak się nie podoba nie mów że takie arcydzieła budujesz to czemu ich nie pokażesz???

Wickoo napisał
taak? to check it out:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287

po co ten link żeby się pochwalisię banem?bo kazdy to wie ze to ty bo kto inny by miał podobny nick?

Ostatnio edytowane przez Cococzek : 25.05.2006 - 15:01

stare 25.05.2006, 17:53   #30
Sylvanna
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
po co ten link żeby się pochwalisię banem?bo kazdy to wie ze to ty bo kto inny by miał podobny nick?
Chyba po to żebyś zobaczył, że można zbudować małe pokoje, mimo że dom jest duży. Trochę pomysłowości.
Tak jak napisała Joniss - trzeba urozmaicić pokoje. To nie mieszkanie w blokach tylko dom, w którym można mieć np siłownię z basenem. Efekt: połowa salonu znika.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania