![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
taak? to check it out:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Cococzek... Popatrz na to w ten sposób... Czy ty chciałbyś mieszkać w takim gigantycznym domu, praktycznie zupełnie pustym? Myślę, że nie. A co małych pomieszczeń, to popatrz na kuchnię... (TO JEST MAŁE?!) Po co komuś taaaaaaaaka kuchnia....?? :con:
Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 13:03 |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
no ja nie moge.... Boże chroń mnie
![]() Znowu takie 'dupiate' pomieszczenia..... popracuj nad tym ![]() Kolory..w sumie sa jednolite czerwnoa sciana i czerwona podloga... rozumiem gdby byly jakie wzroki...itd. Nie... nie podoba mi się,mo ze dajesz więcej mebli ,ale to i tak nie zmienia roznicy ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Eh ni podoba mi sie takie, puste, wielkie... i w ogole...
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No rzeczywiście, wielkość salonu aż obija się o oczy, ale ja w takich wypadkach (bo też często buduję za dużą bryłę ;p) dodaję jakieś ciekawe pomieszczenia, np. siłownię, pokój artystyczny, muzyczny, czytelnię. Czasami jest tyle pomysłów, że w końcu brakuje mi miejsca xD W kuchni rzeczywiście, za dużo jest tych szafek, ale można by fajnie wykorzystać miejsce, robiąc przez środek kuchni wysepki, albo blaty, pomiędzy nimi kuchenkę, nad wszystkim lampy i byłoby ok
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
A gdzie jest ten dom??? Bo ja na zdjeciach widzialem tylko ogromną stodolę bez klasy....
|
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wickoo czy Wicko to ty? I zrobiles sobiwe nowe konto? Po co w ogóle nie rozumiem dałes ten link? Jest kompletnie nie potrzebny.
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wickoo napisał taak? to check it out: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287 po co ten link żeby się pochwalisię banem?bo kazdy to wie ze to ty bo kto inny by miał podobny nick? Ostatnio edytowane przez Cococzek : 25.05.2006 - 15:01 |
|
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tak jak napisała Joniss - trzeba urozmaicić pokoje. To nie mieszkanie w blokach tylko dom, w którym można mieć np siłownię z basenem. Efekt: połowa salonu znika. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|