![]() |
#21 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Wreszcie jakiś przytulny domek
![]() ![]() ZEWNĄTRZ: W pierwszej chwili nie przypadł mi do gustu, chyba przez ten kolor domku, ale jak sama nazwa wskazywała, domek miał być przytulny więc chciałam zwiedzić go również w środku ![]() OGRÓD: Bardzo ładny kącik do grillowania ![]() ![]() BRYŁA: Uwielbiam niskie domki, wielkie wille mnie nie fascynują. Podobają mi się te ukośne ściany, fajny efekt, ale dałabym tu raczej inne drzwi i za to minus jeden punkcik, jak mówiłam jeszcze ta cegła mi się nie podoba dlatego 8/10 WEWNĄTRZ: I tu się rozpiszę ![]() ![]() Ogólnie jest cieplutko, i za to wielki plusik, drugi plus za sypialnię Julii i piękne imię ![]() RAZEM: 30/40 UWAGI: Świetnie! Są takie dropne rzeczy, które można by zmienić, ale to rzecz gustu ![]() ![]() ![]() Kasia |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo za oceny. Mój drugi dom wstawiony na forum chyba mi isę nie udał i teraz będę robić cleany. Postaram się poprawić, aby następnym razem było bez tych błędów!
Pozdrawiam, olliss. |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam =* Kasia |
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Heh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, dzięki za ocenki i tak pozytywną motywację ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Domek jest fajny
![]() To tyle moim skromnym zdaniem ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryła 9/10
Korytarz 10/10 Salon 9,5/10 Kuchnia 8/10 Jadalnia 8/10 Sypialnia (Karoliny) 9/10 Sypialnia (Julii) 10/10 Gabinet 8,5/10 Ogród 10/10 Podsumowując 82/90 To bardzo łady domek tylo sypialnia Karolci jest za bardzo różowa fakta każdy ma inny gust, postarałaś się!!! |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Nie. Zupełnie nie w moim stylu. 3/10
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()