|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Dobra informacja dla wszystkich oczekujących na kolejny odcinek. Wena mi wróciła i wszystkie dialogi do 2 odcinka mam już spisane (dziś się już 4 godziny przewracam z boku na bok nie mogąc zasnąć więc postanowiłam się zabrać za spisywanie dialogów, ot dla zabicia czasu. A teraz nie wiem czy iść znowu spać i próbować zasnąć czy pozwolić sobie na kolejną z rzędu nieprzespaną noc ^^. Bo mi się spać nie chce a to już prawie ranek jest). Pozostaje mi tylko porobienie zdjęć i wkomponowanie w nie napisów. Niewykluczone ,że uporam się z tym jeszcze dzisiaj i już wieczorem pojawi się kolejny odcinek. Mam nadzieję ,że komputer mi nie przeszkodzi w pracy.
Heh, a wiecie co jest w tym fotostory najlepsze? Sama nie wiem jak się skończy . Wymyślam wydarzenia na bieżąco a co za tym idzie jeszcze wszystko może się tam zdarzyć.
Ostatnio edytowane przez Ana Mert : 21.08.2007 - 08:11 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja czekam na kolejny odcinek i nie mogę się doczekac ;* |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bardzo mi się podoba i czekam na następny odcinek
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Kurcze. Jednak komp musiał zacząć pokazywać fochy. Ale już wymyśliłam na niego sposób - zamiast 8 postaci (w 2 domach) na 1 parceli 2 parcele po 4 postacie (1 dom), wtedy działa po chińsku (czyt. jako-tako. LOL). Niestety wiąże się z tym kolejna robota dla mnie - zrobienie tychże 2 parceli ^^. Dziś sie nie wyrobię, nie ma szans.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A dziś się wyrobisz?Było by cudownie....
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Heh, czy naprawdę pisanie tego fotostory nie jest mi dane? Jak znalazłam sposób na pokonanie fochów mojego komputera to moim rodzicom coś odwaliło i mam "dawkowany komputer" (rodzaj szlabanu - komputer można włączyć tylko na wyraźne pozwolenie któregoś z rodziców(oczywiście po wcześniejszym wykonaniu wszelkich nakazanych przez rodziców prac domowych) i bezzwłocznie go wyłączyć gdy tylko któryś z rodziców da znak. Co zazwyczaj następuje najpóźniej godzinę po uruchomieniu komputera. Dlatego lepiej żebym narazie nie zabierała się za coś tak czasochłonnego jak fotostory). W przyszłym tygodniu rodzice wracają do pracy (teraz oboje mają urlop) i będę jakiś czas sama w domu (tylko jeszcze nie wiem ile dokładnie bo nie wiem na jaką "zmianę" ma tata. W najlepszym wypadku będę miała wolną chatę przez 6-7 godzn) więc myślę ,że wtedy wreszcie skończę ten piekielny 2 odcinek.
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
czekam na 2 odcinek ^^ napraawdę fajne FS
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
No to trzeba się uzbroić w cierpliwość
Czekam na drugi odcinek
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Trudno.Poczekamy na 2 odcinek tak jak na 23 w Wybacz mi Mamo.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Kolejny odcinek się robi ^^. Już ponad połowa zrobiona. Wstawię jeszcze dziś wieczorem albo jutro koło południa. Zależy jak się będzie zachowywał mój komputer (bo muszę jeszcze parę zdjęć dorobić).
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|