![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale uważam, że Twój też jest bardzo fajny. Podoba mi się bryła. Kolorki są fajne i umeblowanie też ok. Jak ktoś zauważył ten 'cemencik' lepiej by wygladal jakby byl jasniejszy ![]() |
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Sredni pare elementów nie współgra ze sobą a tak to fajny 7.5/10
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
10/10 super domek
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Moniiia-Możesz mi powiedzieć skąd masz ten samochód i dać linka do niego??
Z góry dzięki. Piękny domek. 9/10. |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
nie jest zły
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Jak dlamnie to za dużo drwena w salonie, salonik nie dość, że jest mały to sparwia wrażenie takiego mdłego. W spypialnie nie podoba mi się, że wszystko jest pod kolor, jestem pzreciwnikiem takich zabiegów, to samo tyczy się łazienki. Kuchnia zbyt brązowa.
|
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pierdu pierdu...ludzie czy wy widzicie to co piszecie..jaracie sie takimi glooopotami , za pare lat wam bedzie wstyd...by the way domek *....no coz tylkopogratulowac zlego gustu i braku wyczucia stylu...buziaczki :* wiem jestem * mila muuuah ![]() @Rocket: zaraz się wkurzę i to tak że będę musiała sobie sama dać bana za przeklinanie Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.12.2007 - 22:48 |
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Dzieki camilla. :/
Ale jak chcesz komentowac to zacznij od mojego najnowszego domu - "Paris". Omg. o_O Szkoda mi takich ludzi. ;( Przepraszam. :ohmy: |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Raczej ładny, nie podoba mi się only kuchnia (jakaś taka maxisowska) a tak to całkiem w porządku xD
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
kochanie widzialam twoj najnowszy dom i rowniez niczym mnie on nie zachwycil...wiem prawda jest brutalna...mi tez szkoda ludzi ktorzy robia cos do czego sie nie nadaja....wez lepiej ksiazki i poucz sie czegos bo talentu do robienia domkow po prostu nie masz....i pamietaj nie oceniam ciebie tylko twoje houses...wiec nie musisz robic fochow :^^ buuuzi
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|