![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
1. SANTIN
Azjatycka dziewczyna - lubiąca nocne puby i dżez kluby. ![]() ![]() ![]() Dodatki użyte do stworzenia Simki : skinton - by Enayla oczy - by helaene włosy - by raonsims , peggysims (niezawarte) brwi - by helaene maska - by A.S.K , SimCribbling cienie - by barcelonista kredka - by Julian pomadka - by bruno czapka - tekstura by Dorothea mesh: peggysims (niezawarte) ubranie komplet - peggysims (niezawarte) bielizna - by lianasims2 (niezawarte) Do pobrania ze strony SIMART ( wymagana rej ) Pozdrawiam Dorothea Ostatnio edytowane przez Dorothea : 22.10.2007 - 10:00 |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ładna, ale na jednym zdjęciu ma włosy krótsze niż na innych. Wiem, że się czepiam ale ja zwracam na to jakąś szczególną uwagę.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Santin :
Szczerze to najbardziej mi się podoba. Ładne włosy. Makijaż tez dobrany. Czapka jest również ładna, lecz nie w moim stylu. Moja ocena to : 10/10 Pozdrawiam
#24 |
Guest
|
![]()
Wszystkie simki mnie się podobają oprócz Moniki.
Ona jest taka Maxisowa.......... Ale daje Tobie za wszystkie 10000/10 |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się lecz wydaje się trochę sztuczna.
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Rechel - dziewczyna z sąsiedztwa.
![]() ![]() ![]() Dodatki użyte do stworzenia Simki : Skinton - by Enayla oczy - by simart włosy - by raonsims ( niezawarte ) brwi - by helaene maska - by a.s.k cienie - by Dorothea kredka - by baecelonista pomadka - by pandora MTS2 zarys włosów - by Meike tipsy - by Vxen ( niezawarte ) kolczyki - by peggysims2 ( niezawarte ) Ubranie - openhause2CropCandy ( niezawarte ) Do pobrania naturalnie ze strony SIMARTA |
![]() |
#27 |
|
![]()
Mi się bardzo podobają.Ciekawa jestem jak robisz te różne pozy
#28 |
Guest
|
![]()
Jest do tego program który możesz pobrać ze strony SIMARTA www.simart.bnx.pl
|
![]() |
#29 |
|
![]()
te pozy to z modthesims2
SANTIN z nich wszystkich ma to ''coś'' i pasuje do niej ta peggyowa fryzurka próbuj robić takie bardziej naturalne simki a nie plastikowe lale |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Rechel :
Ma ładny kształt twarzy. Cień bardzo ładny, tak samo jak kredka. Ubranie pasuje do niej. A fryzura też bardzo fajnie dobrana. Niestety większosć twoich simek wyglądają plastikowo i jak już simonek9 wspomniał postaraj sie robić bardziej naturalne simki. 9/10 ![]() P.S. Nie powinno być "Rachel" zamiast Rechel? Sorry, wiem ze się czepiam ale to taka moja mała uwaga jeśli się mylę toprzepraszam :smirk:
|
|