|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz mój domek ? | |||
Fajny ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 7.55% |
Może być... |
11 | 20.75% |
Nie podoba mi się |
38 | 71.70% |
Głosujących: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bryła wygląda jak szklarnia. Moim zdaniem nie powinnaś dawać tych przezroczystych okien przy łazience
![]() ![]() Ocena: 4/10 |
![]() |
#23 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
2/10 na zachętę.
Okna są rozmieszczone fatalnie, albo olbrzymie, albo w ogóle nie ma. Strasznie pusto jak na tak duże pomieszczenia. I brak przemyslanego ogródka na tak dużej parceli. Co do bryły - według mnie spróbuj ją zmniejszyć. Uważam, że proste jest piękne. Powodzenia przy budowaniu kolejnych domków Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Buahahaha, dom jest okej. Bryła moze i faktycznie niezbyt szczęśliwa, ale wnętrze ujdzie. Popracuj nad szczegółami.
Jest tylko jedna, malutka, maluteńka rzecz, która ten dom całkowicie skreśla... ![]() CO ROBIĄ TE OKNA W ŁAZIENCE?!?! W ogóle w całym domu!??! ![]() Chciałabyś się kąpać w takiej łazience? ![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
w tym domku nie ma ini troche prywatności nawet w łazience 3/10
|
![]() |
#26 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zamknijcie ten temat, bo śmiać mi się chcę. Ten domek mi nie wyszedł.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest okropny. Za dużo okien! Zresztą umeblowanie też jest byle jakie. Nawet dodatki internetowe tego nie zmieniają. 3/10
|
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba się ta kuchnia,przedpokój,sypialnia i te duże okna.Wszyscy będą widzieć co twój sim robi.4,5/10
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się to że w łazience są takie wielkie szyby.
|
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
Uwielbiam takie bryły < 3
Ztakimi szybami < 3 Wielkie okna i takie ściany itp. < 3 Kocham takie bryły. Ale tutaj, nie podoba mi się. Nie ma prywatności w łazience ani w salonie. Najlepiej rób takie okna za tylu domu, nikt nie patrzy i jest prywatność. A tak to co ? : p Wnętrza ładne, ale nie za bardzo... Rada na przyszłość, rób te okna z tyłu domu, nie z przodu. Z przodu mogą być mniejsze... Pozdrawiam, SebaS. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|