![]() |
#21 |
Reputacja: 16
|
![]()
Eureka!!! Dziala Dziala!!!! DziĘki Uaktywnilo Mi SiĘ Okienko WartoŚci Zmodyfikowanych!!!! Teraz ŚciĄgam Sobie TĄ Restauracje Taki Jestem Podniecony Że Zaraz SiĘ Ze SzczĘŚcia Poplacze ;( ;( ;( ;( ;( :d :d :d :d :d :d Juchu!! DziĘki Wszystkim Co Mi Pomogli Aha Jeszcze Jedno Jaki Jest Adres Strony Modthesims2 I Gdzie Jest Okienko Do Rejestracji?? :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
nie trzeba jestem już zalogowany!! Tylko mógby mi ktoś dać link na kamery monitoringu tak żeby dalo się oglądać to co one nagrywają w telewizorze, przezroczysty parking, taka okrągla, duża wanna w wielu domach są takie i kabriolety tylko jakieś fajne sportowe a nie jakieś powozy z góry dziękuje
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Ale jak się zarejestrować na tej stronie którą podala mi Sandusiaaa kliknąlem register wybralem konsole PC wybralem simsy Podróże tylko jak pisze user i pasword to potem mi wyskakuje taki napis:The member name and password you entered appears to be invalid. co teraz zrobić??
|
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Nie pisz dwóch postów pod rząd!
"nie trzeba jestem już zalogowany!! Tylko mógby mi ktoś dać link na kamery monitoringu tak żeby dalo się oglądać to co one nagrywają w telewizorze, przezroczysty parking, taka okrągla, duża wanna w wielu domach są takie i kabriolety tylko jakieś fajne sportowe a nie jakieś powozy z góry dziękuje" a to nie w tym dziale
![]() |
#26 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Być może ktoś ma już taki nick jak chciałeś Ty dać, spróbuj wpisać inny. A jeśli trzeba dwa razy wpisywać hasło to widocznie nie wpisałeś ich w tych polach tak samo. Ostatnio edytowane przez Neillé : 07.01.2008 - 18:40 |
|
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
A czy jeśli zciągne sobie jakiegoś placka albo danie to ono po prostu będzie widoczne w lodówce i czy ktoś mógby mi podać linki do stron z dodatkami i żeby się nie rejestrowalo no ale też takie mogą być PLIS
|
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
omg masz cały dział ze stronami z dodatkami. zamykam.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|