![]() |
#21 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kornelia - nie obraź się, ale beznadziejna jest
Herina - tragedia Vanille - [mm... czy to na cześć mnie x)] brzydka, za pociągłą twarz ma ;p Ale ta nowa jest niczego sobie ;d też mam te włosy w grze ;p Nadienne - wydaje mi się, że ma źle dobrany makijaż... Ashely - ma ładną twarz, ale źle dobrany makijaż ale już lepsza! Carmen - taka... nieproporcjonalna... Lily - powrót do dramatu ;/ Elizabeth - to samo... Mrogan - prześliczna ![]() @up - wielkie oczy są teraz trendy XD
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Tak tak Vanilla
![]() ![]() ![]() ![]() Maja- ma być pulchna xd ![]() Giselle- łyżwiarka ![]() Najpierw wyszła mi jakaś ogrzyca (^O.o^): ![]() Ale wystarczyło KILKA DELIKATNYCH zmian ^^ ![]() Mam nadzieję że ładne xd EDIT: A jak będziecie grzeczni to wam pokażę nowy ciuch robiony przeze mnie i dam go do ściągnięcia ![]() Ostatnio edytowane przez Milkaa : 10.03.2008 - 08:13 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Maja- ma zbyt wydatny nos i źle dobrany makijaż. Zwłaszcza kredka do oczu mnie razi.
Giselle- kojarzy mi się z takim, no, szczurkiem. Ogrzyca- dziewczyna ma chyba na coś alergię ^^ Ogólnie popracuj nad proporcjami. Raz za duże oczy, zbyt pociągła twarz, a innym razem źle dobrany makijaż. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|