![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyy czy to budowanie dużych i zarąbistych domów jest zaraźliwe ?? Jak tak to prześlij mi tą zarazę mailem
![]() ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Wow. Niezła hata. A mi te kafelki w kuchni na suficie podobają się.
Oceny nie daje, bo przerasta ona moje możliwości |
![]() |
#23 |
|
![]()
Bardzo fajny
Dużo nowych dodatków Podoba mi się łazienka na dolne i sypialnie Reszta tez jest bardzo fajna! |
![]() |
![]() |
#24 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu jest dosyć proste ale dzięki odpowiedniej kolorystyce i dobrym sposobie robienia zdjęć bryła prezentuje się bardzo dobrze .
Ogród choć mały bardzo dobrze zagospodarowany widzę że lubisz dbać o szczegóły tylko drażnią mnie te niebieskie meble ogrodowe które chyba nie za bardzo pasuje może lepiej białe a raczej kremowe . Wnętrze Piękne to trochę mało powiedziane jeszcze nie widziałem na forum domu w greckim stylu. Świetna kolorystyka oraz umeblowanie tylko nie podoba mi się na kafelkowa mozaika na suficie w kuchni oraz 1 łazienka na piętrze jest ładna ale trochę za pstrokata . Ogólnie to bardzo dobry projekt a nawet świetny . Bryła 9\10 Ogród 10\10 Wnętrz 10\10 Ogół 9.7\10 i jak wspomniał Haughton i ja od ponad 3 miesięcy ślęczę nad moim projekcie . Pozdrawiam i czekam na kolejne projekty
#25 |
|
![]()
Gdybym była simką zamieszkałabym w nim bez wachania.... superrrrr
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Domek Sliczny ale ocenka 9,50/10
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Cudo ......Normalnie pięknie
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
prze prze prze prze prze prze prze śliczny.10/10
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
boze to jest GRECKIE!
![]() wiesz ze Cie kocham za to? ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bryła jest ok tylko ten domek jakiś ciemniutki.Podobaja mi sie te wazony obok wejscia i łuki.Niebieski stolik koło drzwi troche zagradza ale jest spoko.Salonik też niebieski
![]() ![]() ![]() Ocenka: Za wnetrze: 20\20 Za wewnetrzne 20\20 Ogólnie 40|40 Bardzo świetny domek. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|