|
|
#21 |
|
Reputacja: 10
|
Eyy czy to budowanie dużych i zarąbistych domów jest zaraźliwe ?? Jak tak to prześlij mi tą zarazę mailem
Dom jest genialny (jak zwykle), dodatki są przepiękne, jednak nie podobają mi się te niebieskie okna, drzwi, krzesła na dworze i ozdoby na regale wyglądają tak jak by nie miały tekstur :/ Ahh i sufit w kuchni nie pasuje, a tak to wszystko ok. Ocena: 10/10 pomimo tych uwag ![]() pozdrawiam: kubuss |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
Wow. Niezła hata. A mi te kafelki w kuchni na suficie podobają się.
Oceny nie daje, bo przerasta ona moje możliwości |
|
|
#23 |
|
|
Bardzo fajny
Dużo nowych dodatków Podoba mi się łazienka na dolne i sypialnie Reszta tez jest bardzo fajna! |
|
|
|
|
#24 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bryła domu jest dosyć proste ale dzięki odpowiedniej kolorystyce i dobrym sposobie robienia zdjęć bryła prezentuje się bardzo dobrze .
Ogród choć mały bardzo dobrze zagospodarowany widzę że lubisz dbać o szczegóły tylko drażnią mnie te niebieskie meble ogrodowe które chyba nie za bardzo pasuje może lepiej białe a raczej kremowe . Wnętrze Piękne to trochę mało powiedziane jeszcze nie widziałem na forum domu w greckim stylu. Świetna kolorystyka oraz umeblowanie tylko nie podoba mi się na kafelkowa mozaika na suficie w kuchni oraz 1 łazienka na piętrze jest ładna ale trochę za pstrokata . Ogólnie to bardzo dobry projekt a nawet świetny . Bryła 9\10 Ogród 10\10 Wnętrz 10\10 Ogół 9.7\10 i jak wspomniał Haughton i ja od ponad 3 miesięcy ślęczę nad moim projekcie . Pozdrawiam i czekam na kolejne projekty
|
|
#25 |
|
|
Gdybym była simką zamieszkałabym w nim bez wachania.... superrrrr
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Domek Sliczny ale ocenka 9,50/10
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
Cudo ......Normalnie pięknie
10/10 Zapraszam do siebie :*
|
|
|
#28 |
|
|
prze prze prze prze prze prze prze śliczny.10/10
|
|
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
boze to jest GRECKIE!
![]() wiesz ze Cie kocham za to? 33
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
Bryła jest ok tylko ten domek jakiś ciemniutki.Podobaja mi sie te wazony obok wejscia i łuki.Niebieski stolik koło drzwi troche zagradza ale jest spoko.Salonik też niebieski
no cóż nie podoba mi się niebieski bo jest smutny chyba nie tylko mi się wydaje.Bardzo lubię oglądać domki które mają jadalnie np: 1 stół i 4 krzesła za to masz u mnie plusika.Do kuchni nie ma żadnych wad bo jest cudowna.Sypialnia jest wporządku tylko nie podoba mi się ten dywan.Jest taki biały i widać kontrasty wielobarwnymi kolorami białego odcieniu.Ale podoba mi się ten styl.Kwiaty dodają takiej żywej natury,.Yyy przejdzmi do łazienki.Jest wporządku nie ma co się czepiać .Sypialnia na piętrze najbardziej mi się podoba.I łazienka też.Chyba potem jest 2 sypialnia na piętrze?Tak.Ten pokój jest pewnie dla nastolatki?Bo widać taki styl młodzieżowy.No o łazienke 2 na piętrze jest naprawde *****iaszcza ,.Ofród kolorowy i nie ma zaczepek chyba każdy sim chciałby tam wypoczywac.Ocenka: Za wnetrze: 20\20 Za wewnetrzne 20\20 Ogólnie 40|40 Bardzo świetny domek. |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|