|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
nio fajnie fajnie
Bjork edit: Dzej Dzej - w tym dziele nie pytamy skąd są dodatki, tylko komentujemy domy. jak chcesz spytać, to na PW lub w dziale Gdzie to znaleźć" Dziękuję Ostatnio edytowane przez Björk : 05.12.2008 - 17:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dom bardzo zimny i surowy, czyli zupełnie nie w moim guście ^^. Kolory niekiedy zbyt ciemne i jednolite, co sprawia, że pomieszczenia wyglądają mdławo. Bryły nie oceniam, co jest zrozumiałe. Najbardziej podoba mi się sypialnia i łazienka, choć nieco odstają od reszty domu. Pomimo tego, niebieskie ściany to dla mnie wielki plus. Cóż, ogólnie dosyć mi się podoba, a mój gust nie ma tu nic do rzeczy.
Ostatnio edytowane przez Greenlyme : 16.11.2008 - 13:02 |
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
miejscami w pokojach jest trochę za ciemno. powinnaś dawać albo więcej okien albo oświetlone zdjęcia nocą. jakby lekko ponury salon. wnieś więcej "radości" do wnętrza i będzie na pewno lepiej.
podsumowując: jest dobrze ale zwróć uwagę na wymienione przeze mnie powyżej błędy. 6,5/10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Najbardziej podoba mi się gabinet.
Strasznie ponury ten dom. Wiem, że raczej taki miał być, patrząc na temat. Jednak zbyt ponury, a ściany zbyt wzorzyste, pomniejszały pomieszczenia. 7/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|