Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.12.2008, 20:25   #1
Holly
Guest

Domyślnie Odp: Doms "Normalny"

Ty sobie lepiej słownik kup. Kolejny raz pokazujesz, że nie nie bierzesz sobie rad innych do serca i jeszcze masz pretensje, że komuś się nie podoba. Nie Twoją sprawa czy ktoś się chwali czy nie, bo ja też budowałam lepsze domy ^^. Po prostu przenieś to do Miłowa czy gdziekolwiek na trawę i gitez majonez. Dom jest brzydki, ciemny, małe zdjęcia i ogólnie mi się nie podoba. The End.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2008, 09:40   #2
seattle

Reputacja: 10

1. Okna, błagam więcej okien!!! Lub chociaż jakieś lampy kup...
2. W salonie pustawo, tylko hula wiatr
3. Te płytki wokół basenu... ekhem.... o czym to ja mówiłem? O_o

4/10

Aha, przydały by się jakieś balustrady wokół schodów...
stare 26.12.2008, 12:27   #3
Novi
Guest

Moja ocena to 3/10

stare 26.12.2008, 13:30   #4
yuppie
Guest

Wogle mi się nie podoba.
Ale na zachete 2/10

stare 26.12.2008, 13:55   #5
Smilly
Guest

Widzę, że nie tylko ja jestem tutaj początkująca, ale milutko
Wokół domu jest strasznie pusto. Nie ma żadnego płotka, w dodatku widać kratki. Wprawdzie jest kilka drzew, ale wcale nie dodają one uroku. Krótko mówiąc, gródek mi się nie podoba. Ten niebieski basen jest straszny, bardzo odcina się od reszty, radziłabym otoczyć go kafelkami w jakimś ludzkim kolorze.
Bryła jest nawet fajna, chociaż biały ganek nie wygląda zbyt dobrze. Mogłaś z powodzeniem zostawić zwyczajną klepkę tarasową.
W środku jest ciemno i nieprzyjemnie. Brakuje ozdób i roślin, co jeszcze bardziej potęguje wrażenie pustki. Warto też wspomnieć o niepasującej do całości tapecie, która zresztą sama w sobie jest brzydka. Przydałby się jakiś stoliczek, figurka, albo cokolwiek, żeby tylko nie było tak pusto.
Kuchnia, mimo łazienkowych płytek [tych na ścianach] nawet mi się podoba. Wiadomo, że mogłoby być lepiej, ale na pewno to pomieszczenie jest lepsze od salonu.
W przedpokoju znowu jest ciemno, pusto i nieprzyjemnie. W dodatku nie wiedzieć czemu, podłoga jest zrobiona z betonu. W dodatku w nieładnym, ciemnym odcieniu. Włączaj światło do zdjęć, może to by trochę pomogło.
No i oczywiście znowu nie ma żadnych ozdób na 'gołych' ścianach. Wyjątkiem jest tylko dziwny pióropusz, czy jak to tam nazwać, który jest wyjęty z całkiem innej bajki. Nie pasuje tutaj.
Nie wiem co mam sądzić o pokoju, w którym stoi tylko dwuosobowe łóżko. Z pewnością byłoby lepiej, gdybyś kupiła jakiś stoliczek. Nie rozumiem po co w sypialni jest alarm przeciwpożarowy, który zazwyczaj daje się w kuchni nad kuchenką, bądź w pobliżu kominka. Nie wiem czy to miało oznaczać, że życie 'sypialniowe' mieszkańców domu jest tak gorące, że aż się łóżko pali ;] Oj nieładnie, nieładnie...
Muszę przyznać, że łazienka mi się podoba. Nie jest to mistrzostwo świata, ale to pomieszczenie jest chyba najlepsze ze wszystkich, które pokazałaś.
Z pewnością, w porównaniu do poprzednich domów, które pokazywałaś na forum, widać poprawę. Miałaś tylko maxisowe obiekty, więc za to plusik [za też zawsze buduję clean, bo po ściągnięciu dodatków z neta, wyskakuje błąd].
Myślę, że jak zbudujesz 50 domów i wszystkie będą poniżej normy, to dopiero wtedy się załamuj Ćwicz, ćwicz, nie każdy od razu tworzy przepiękne wille. Moje pierwsze domy wyglądały jeszcze gorzej. Teraz jest ciut lepiej, ale wolę się nie 'chwalić' moimi tworami tutaj.
Gdybym miała ocenić twój domek 'liczbowo' dałabym ci 4/10, za poprawę w stosunku do poprzednich domów.
Aha, a gdzie są jakieś rzuty ?

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania