![]() |
#21 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Znowu trzecia wojna?!
![]() <chowa się, tym razem, pod kanapę> Po krótce: nie podoba mi się. W niektórych miejscach pustawo, Zazwyczaj nieładne kolory ścian, mało dekoracji, bryła- klocek, nie ma ogrodu, ani nawet jakiegoś głupiego drzewa, krzaku itd. 3/10- niezbyt się postarałeś. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ja krótko:
W kuchni jest pomieszanych kilka styli, które w ogóle do siebie nie pasują, a w przedsionek jest za duży.. Bryła natomiast prosta, ale mi nie przeszkadza. Łazienka jest w złym (niestety) stanie. Wgl. całość jest pomieszana, a ogródka nie widzę.. (wiem powtarzam to, co inni już napisali) Czekam na kolejny domek |
![]() |
#23 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
BRYŁA
Mało interesująca kwadrat + dach i te dziwne małe okienka. OGRÓD hmm nie ma nie chciało ci się nawet dać jednego drzewa kilka sekund a efekt lepszy . WNĘTRZE Już nie będę się rozpisywał bo pani Vibratoria opisał to bardzo szczegółowo i zgadzam się z nią . ale plus za świąteczny klimat OCENA BRYŁA 1\10 OGRÓD 0\10 WNĘTRZE 2\10 OGÓŁ 1\10 Przykro mi że tak mało ale ten projekt jest twoim najgorszym Rada Spróbuj może pobrać jakiś projekt Bjork i zbuduj jego dokładną kopie w ramach treningu tylko nie wstawiaj go potem na forum . Pozdrawiam
|
|