![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Także na razie poddaje się i dziękuję za pomoc. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
hejj mam ten sam problem tylko tyle ze mam wszytkie dodatki , gra zawiesza sie na samym poczatku i koniec nie idzie dalej... jak nie maialm OŻ gralam i wszytko ok bylo,teraz odinstalowalam OŻ i po pol godziny weszlo mi na parcele ale co z tego kolejne ladowanie gry kolejne pol godziny
![]() wolnego miejsca mam 30gb,zainstalowalam nowy DirectX i nic ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ile masz pamięci RAM?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
mam 0,99GB RAM???? chyab trzeba odpocztaku wgrac?
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
CHCIAŁBYM PODZIĘKOWAĆ ZA WSZYSTKIE RADY I OGŁOSIĆ, że od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem działających simsów, bo mam XP
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
rowniez mam maly problem.. a mianowicie chodzi o to ze dopóki nie zainstalowalam wszystkich dodatkow bylo wszystko dobrze.. gdy zainstalowalam je ( niby w kolejnosci ) i zaczelam wstawiac meble itp. caly czas ekran mi "skakal" i dom znikal na chwile.. i tak za kazdym razem gdy cos wrzucilam...
![]() Probowalam ponownie instalowac gre.. z dodatkiem Oż... ale dalej jest to samo.. dziwne jest to ze wczesniej ten dodatek chodzil normalnie.. bez zadnych problemow.. prosze o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
izunia19902 to może być to, że za mało RAMu lub wolnego miejsca na dysku C (podejrzewam, że tam masz zainstalowane Simsy). Odinstaluj OŻ, zobacz czy będzie działać poprawnie - jeśli tak, to gra jest wadliwa
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
mam 2 gb ramu i 50 gb wolnego miejsca na dysku.. to raczej nie to.. tym bardziej ze chodzily jak mialam mniej miejsca
![]() a moze to byc przez to ze zmienilam sterowniki ? wgrywalam kilka razy i nic.. dalej to samo.. nawet jak wgrywam jeden dodatek.. ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Ja mam Vistę i też mi wszystko działa ładnie więc to nie jest raczej wina systemu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|