![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Mi się nadal podobają tak owe bryły, chociaż, prawdę mówiąc, trochę mi się przejadły. Jedyny plus to fakt, że łatwo się w nich gra. Przód mnie nie zachwycił, ale jak zobaczyłam tył i ten zakątek przy rzeczce to naprawdę mi się to spodobało. A także podłogi. Kocham drewno, a i tapety pasują. A rzeczą, która mi się najbardziej nie podoba to łóżko. Okropne
![]() Edit: A łazienka jest wręcz urocza ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Rewelka
![]() 10/10 ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Nawet ładnie
![]() Nowocześnie i nawet w porządku ![]() Bardzo ładny ogródek I cóż dodać? Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny i starannie wykonany projekt. Zrobiłaś ciekawą i zgrabną bryłe, która ciekawie kontrastuje z otoczeniem i przyciąga oko (przynajmniej moje
![]() ![]() We wnętrzach moja ulubiona odmiana modernu: ciepło i kolorki. Po raz kolejny udowodniłaś, że masz smykałkę do łączenia kolorów i wzorów - dom faktycznie wygląda na urządzony kobiecą ręką, wszędzie przewijają się kolory ziemi upiększone akcentami w bardziej żywych barwach i dodatkami dekoracyjnymi w odpowiednim stylu. Podoba mi się bardzo sypialnia z wydzielonym miejscem na kącik do pracy, ale pozostałe pomieszczenia również są oryginalnie zaaranżowane i ciekawe. Jedyne co mnie drażni to brak barierki na piętrze przy schodach, ale to naprawdę drobiazg. Świetna robota! ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
bez komentarza...10/10
Ostatnio edytowane przez haughton : 31.12.2008 - 12:31 Powód: w tym dziale nie pytamy o pochodzenie dodatków |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Bardzo mi się ten domek podoba, naprawdę. A szczególnie ta bryła. Może dałabyś go do ściągnięcia (chyba, że zawiera płatne dodatki)?
![]()
![]() |
#27 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dołączam się do prośby Lawend.
Dom jest cudny. Nic dodać, nic ująć. ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Ten dom to prawdziwa perełka
![]() ![]() 100/10 |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za wszystkie oceny i komentarze.
Niestety domu do ściągnięcia dać nie mogę, z uwagi na to, że całość zawiera płatne dodatki i myślę, że mój wapniaczkowaty komputer by nie przeżył pakowania całej parceli. ;-) Pozdrawiam. |
![]() |
#30 |
|
![]()
No to tak strasznie nie podoba mi sie ta woda z tyłu domu ;p
W hallu brzydki jest ten obraz żółty Straszne jest to łóżko w sypialni W salonie brzydka ta lampa koło sofy Ocena -1 za tą wode z tyłu -0,5 za ten obraz -1 za te łóżko 7,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|