Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Oceń ten dom
1 25 71.43%
2 4 11.43%
3 2 5.71%
4 2 5.71%
5 0 0%
6 0 0%
7 0 0%
8 0 0%
9 0 0%
10 2 5.71%
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.01.2009, 16:03   #21
magda_kaulitz

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Najlepszy dom na świecie

Cytat:
Napisał Pati Zobacz post
Hahhahahah .
Najlepszy ?
Nie ma okien, pomieszałaś style ...

0/10 bo na 1 trzeba zasłużyć ;]
Okna są. I nie mam zawyżonej samooceny, jestem inteligenta. Moja średnia jest najwyższa w szkole. Mam wspaniałego chłopaka i rodzinę.
Dyskryminujecie mnie za to, że słucham Tokio Hotel.
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej.

"Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka".

(...)
tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream)

Ostatnio edytowane przez magda_kaulitz : 04.01.2009 - 16:05
magda_kaulitz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.01.2009, 16:09   #22
Chantelle

Okej,okej nie przechwalaj się już.
PS Dom nie różni się od innych,a ten tytuł...<spada z krzesła i ryczy ze śmiechu>
Bez oceny liczbowej bo by była za duża na -

Chociaż widziałam o wiele gorsze...
Chantelle jest offline  
stare 04.01.2009, 16:10   #23
Linea
Guest

Tak, bardzo się cieszymy, że masz najwyższą średnią i kochającą rodzinę, ale... co to ma do budowania w the sims?! O.O

Popatrz trochę na inne chałupy na forum, zobacz jak robi się zdjęcia, żeby było widać całe wnętrza, a po zbudowaniu kolejnego domu popatrz na niego jeszcze raz, krytycznym okiem i odpowiedz sobie na pytanie, czy na pewno się nadaje na pokazanie go na forum.
A potem go ew. wstaw. ;-)

Pozdrawiam

stare 04.01.2009, 16:13   #24
Woltuwa

Cytat:
Napisał magda_kaulitz Zobacz post
Okna są. I nie mam zawyżonej samooceny, jestem inteligenta. Moja średnia jest najwyższa w szkole. Mam wspaniałego chłopaka i rodzinę.
To żeś pojechała. Dla Twojej informacji ja nawet nie byłem świadomy, że słuchasz Tokio hotel i szczerze mówiąc mam to gdzieś. Takie czynniki nie są (a przynajmniej nie powinny być) brane pod uwagę. I jeszcze coś. Wyobraź sobie, że ja również bylem jednym z lepszych uczniów. I co? W dziedzinie architektury ciągle się uczę. Raz lepiej, raz gorzej. Ktoś powiedział "Każdy ma swoje wzloty i upadki. " Ty zaczęłaś od upadku. Wierzę jednak, że oglądając pracę innych (Vibratoria, haughton) sama dostrzeżesz błędy.

Pozdrawiam i życzę sukcesów w drugim semestrze
Woltuwa
Woltuwa jest offline  
stare 04.01.2009, 16:21   #25
Marian...

Oj, oj...

Ogromnie się cieszę, że masz takie prze szczęśliwe życie, a za muzykę nijak nie dyskryminuję nikogo, chociaż fakt, dla mnie Tokio Hotel to jest jakieś idiotyczne nieporozumienie.
Ale ja nie o tym...
Skoro zostałaś tak hojnie obdarowana przez los w życiu, to gdzieś na pewno masz słaby punkt, tak dla równowagi, bo ludzi idealnych nie ma.
Twoją piętą Achillesa jest najwyraźniej projektowanie- tu jak widać nie zostałaś obdarzona talentem.
Ten dom jest naprawdę niskiej klasy. Bez polotu i ambicji, zero jakiegokolwiek znaku twórczego myślenia i ani krzty wysiłku.
W pełni zgadzam się z poprzednikami- ta prowokacja to bardzo dziecinna i irytująca gra, która na pewno żadnego pożytku Ci nie przyniesie, a może tylko stworzyć niepotrzebne spory.

Moja drobna rada- nie unoś się honorem, gdy ktoś Cię krytykuje. Wszystkie oceny domów na forum mają na celu uświadomienie projektantowi jakie błędy popełnia, żeby mógł je poprawić. Rzucanie się z głupią irytacją i niepoważnymi żartami są co najmniej nie na miejscu. Zauważ, że każdy na tym forum miał swoje początki, pracował, żeby prace stawały się coraz bardziej dopracowane. Ja (bardzo wdzięczny za tak pochlebne komentarze) też nie zawsze budowałem dobrze. Patrzę na swój pierwszy dom i widzę wiele błędów, których teraz bym na pewno nie popełnił.

Ty też naucz się tej sztuki.
Pracuj, nie irytuj się...
stare 04.01.2009, 19:27   #26
kubuss

Ale pojechałaś jeżeli to jest najlepszy dom na świecie to ja jestem królem. Dom jest okropny, nic mi się w nim nie podoba. Ocena: 0/10

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  
stare 04.01.2009, 19:31   #27
zelkam

Trochę samokrytyki....

3/10
zelkam jest offline  
stare 05.01.2009, 13:28   #28
mienso
Guest

Nie będę po kolei mówić co mi się podoba, a co nie. Nie widzę poprawy. W ogóle!

stare 05.01.2009, 17:27   #29
FakeYourDeath

Cytat:
O ku**** ,ale pojechałaś
Najwyższą ?
Chłopaka ?

haughton: * ban 24 h

Ostatnio edytowane przez haughton : 05.01.2009 - 17:30
FakeYourDeath jest offline  
stare 05.01.2009, 18:16   #30
Molly
Guest

Domyślnie

Dziewczyno, kompromitujesz się pisząc , że to najlepszy dom na świecie. !
Zastanów się.
Jest tyle nie do ciągnięć, że hoho ! Style pomieszane, brzydkie zdjęcia,a bryła to już w ogóle jedna wielka katastrofa.
0/10 i nic więcej.
Moja rada-popracuj nad tymi domami a nie robisz je na odwal się. Dwie trzy godziny np. w piątek po szkole Cie nie zbawią.

Cytat:
Sorry, ze się ty wetnę ale ! Dziewczyno ! Powiedzieć Ci coś ? Ja KOCHAM TOKIO HOTEL ! I mnie nikt na tym gronie nie dyskryminuje ! Mam zamiar wstawić nie długo swój nowy dom, ale mi się simy tną i jeżeli będzie niezła krytyka to ją przyjmę z godnością, a nie będę się czymś tam chwaliła , że ja to , że ja tamto.
Nas to nie obchodzi, że masz najlepszą średnią w szkole , że masz wspaniałego chłopaka i rodzinę. Nie ty jedna moja droga.
A to że nie umiesz za budować domów i dobierać kolorystyki to już nie nasza wina tylko Twoja. Wiec się postaraj, żeby nie było takiej krytyki.
Mam nadzieje , że na mnie nie naskoczysz za to, ale warto by było jak by to wszyscy przeczytali bo CHYBA mam racje , nie ?
No wiec pozdrawiam Cie i Wszystkich na forum.

Ostatnio edytowane przez haughton : 05.01.2009 - 18:27 Powód: NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania