![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolorystyka bryły jak i mieszkania mi się nie podoba za ciemna, za ponura. Bryła jest super, bardzo dobrze przemyślana, wykluczając parking
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Mówiąc szczerze, nie chciałabym mieszkać w takim bloku
![]() Już z zewnątrz jest taki smutny, ponury, nie mówiąc już o wnętrzach. Chociaż projekt ciekawy, no ale niestety... 5/10 |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
jak te samochody tam wjechały to ja już nie wnikam ale jak z tamtąd wyjadą to ja chce zobaczyć ...
ładnie troche ciemno */10 xD |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaalee fajna bryła! W środku tak fajnie, zimno, mroczniacho, lubię ^^
|
![]() |
#25 |
|
![]()
Ok, dokopałem się do Twojego "bloczku" i mam porównanie. Bardzo ładna (jak na blok) bryła - nowoczesna, z oryginalnie ozdobioną elewacją (zwłaszcza te rurki przy balkonach mi się podobają) i ciekawie umieszczonym parkingiem - niby zwykła, ale jednak coś w sobie ma.
Widzę już wspólny mianownik co do aranżacji wnętrz. Znowu ciemno w każdym kącie, co w tym niewielkim stosunkowo mieszkanku może przyprawić o klaustrofobię i napady lęku. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
bardzo przyjemny blok,ciekawe
jak zjedziesz tymi samochodami, obejrzałabym jeszcze `plac zabaw`, ale nie ma zdjęć, ale z tego co widzę, to bardzo fajny, pokoje, niektóre są dla mnie za małe . ;] |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Blok jest bardzo ładny i stylowy. Bardziej podoba mi się pierwsze mieszkanie od drugiego, choć drugi jest również bardzo ładny.
9,9/10 |
![]() |
#28 |
|
![]()
jako projektant bloków, pozwole sobie skomentować Twoje dzieło. Zauważyłem w tym bloku kilka podobieństw do swoich... może choćby ta winda użyta dokladnie w kolorach jak w jednym z moich bloków, bryła bloku niestety też mi moje przypomina... nawet bardzo..., tak samo balkony... dla mnie pochodzące z Mexiss City, nawet podłoga należy do tych które dość często wykładam w korytarzu swoich bloków-to akurat mniej istotne. Ogółem jednak blok jest duży, jak na mój gust źle zagospodarowany-ilość mieszkań, miejsce gdzie jest parking... zbyt duże okna, zbyt ciemny blok i na dodatek stoi na fundamentach które można było wykorzystać jako parking podziemny...
Najgorsze jest to iż ewidentnie odkrywam kopie w tym Mexiss City na 8 i 9 zdjęciu <zły> przepraszam bardzo ale mc-donald i sklepy dodałem od strony ulicy w moim projekcie... Mc donald nawet też, a projekt dodałem duuużo wcześniej niż Ty. Kończąc: zrobiłeś chińska robote, klona moich pomysłów, wystarczyło zapytać czy możesz użyć moich pewnych udogodnień, to teraz bym sie tak nie czepiał za niektórw wprost skopiowane elementy MOICH projektów. skąd masz te pół-cieniujące balkony- to takie jak żaluzje tylko na balkonach-na rogach. ocena 2/10 za wysiłek |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie za ciemno w pomieszczeniach, ale ogólnie jest w porządku . 7/10
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
No nawet ładne ale takie no nie wiem nudne.
5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|