![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie, ogród pusty, nie podoba mi się.
W środku jest znacznie lepiej. Pomieszczena są dość przyjemne dla oka. Nie podoba mi się kwiatek w łazience i duże okna, ale na szczęście są rolety. Do czego by tu jeszcze się przyczepić... O! Widze. W każdym pomieszczeniu - sufit. W kuchni kafle na suficie, w innych pomieszczeniach panele podłogowe na suficie... to też mi się nie podoba. Ogólnie dom jest przytulny, fajny, podoba mi się. |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Super domek
![]() Daj do ściągnięcia <prosi> ![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 17
|
![]()
Fajny, może być, good house. Ocena: 9/10 pkt. Wiesz co... zapomniałem do czego miałem się przyczepić.
![]()
#24 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Moi drodzy, z tym "daj do ściągnięcia" wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo
![]() ![]() Chociaż w sumie nie mam pojęcia, jaka kara by mnie za to ewentualnie czekała ;] I jeszcze dzięki za wszystkie komenty ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 17.03.2009 - 19:46 |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał. Bardzo ładny domek. Pokój dziecka jest super. Ogólnie to nie mam o czym pisać bo tu wszystko jest ładne
![]() Powiedz no mi tylko skąd masz te płytki (?) na ścianie w kuchni, przydałyby mi sie do nowego domu. kubuss |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Długo nam kazałaś czekać na swoje prace
![]() ![]() Domek ładny i przytulny, chociaż miejscami trochę pusto ale jest ok ![]() ocena : 9,9/10 pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ładnie, ale momentami za pusto. 8/10 bo nie mam siły pisać
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Wszystko bardzo ładnie dopasowane!
Śliczne kolory i w ogóle! 10/10
#29 |
|
![]()
Ah, tak! ; )) Śliczny, spokojny i bez przepychu. ; D Bardzo mi się podoba i kojarzy z apartamentami na przedmieściach Chicago, a dokładniej - podobnie wyglądają tak szkoły ( z zewnątrz ;p ) 9.5/10 Dla mnie za mało zieleni, mały detal
![]()
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek , ładnie dobrane i dopasowane wnętrza kolorystyka pomieszczeń wyraża taki ład i porządek.
Podoba mi się łazienka oraz pokoik dziecka reszta też bez zarzutów! ![]() Brakuje mi tylko bujnego ogrodu , a szkoda że go nie ma?! ocena 9/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|