![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Xaxaxaxa
![]() ![]() (Co wy macie z tym francuskim i włoskim? Byście dali po rosyjsku ![]() ![]() Jak ciepluchno,miluchno,słodziuchno ![]() ![]() Tylko skoro jest to francuska nazwa, i troche stylem wg mnie przypomina Francję to mógłbyś dać jakiegoś Peugeocika albo Citroena ![]() Miluchno ![]() 9.6/10 ![]()
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
No Giovanni ,bardzo ciekawy mały elegancki domek dla dwojga zakochanych serc!
![]() Wnętrze domku ma miłą i ciepłą atmosferę . Podoba mi się aneks kuchenny.Ładna sypialnia ,jasne wnętrza pomieszczeń i dobrze dopasowane mebelki . Przed domem jest skromnie ,ale można usiąść i odpocząć ! ocena 10/10 ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Dżonku. Ja bardzo lubię domki na pokaz. Co prawda, jak napisał haughton, bryła jest za bardzo zbita i sprawia wrażenie koszmarnie ciasnej klitki dla króliczków anorektyków, ale to nic. Dwie rzeczy, które wprawiły mnie w osłupienie, to te koszmarne gary wiszące pod lampą (!) w kuchni, oraz pralka w łazience, która nie specjalnie pasuje do wystroju wnętrza - i nie cierpię tego modelu. Jeszcze małe szczegóły w postaci papieru toaletowego jakoś dziwnie za blisko umywalki a za daleko od kibelka, oraz za duże krzesło w korytarzu na górze. A tak to reszta może być i nie jest źle. Rzeczywiście luksus może to nie jest, ale jakaś namiastka jak najbardziej. ![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 15
|
![]()
Och
![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze raz dziękuję za komentarze!
#25 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się ta bryła, jest taka trochę za wąska, ale w środku mi się podoba, oprócz tego, że muszą jeść pod schodami
![]() 8/10 |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
o, jest ślicznie.
![]() to miejsce do siedzenia na zewnątrz jest urocze. szkoda, że tak blisko podjazdu, ale miejsca jest w końcu mało. XD bardzo mi się podoba, że jest tak jasno. tylko w łazience tak się włazi prosto na pralkę. ja to bym ją upchnęła gdzieś w kącie. ![]() ale i tak 10/10 |
![]() |
#27 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja bardzo lubię takie jasne przyjemne domki. Wielki plus za zgrabne i funkcjonalne umeblowanie (oczywiście do gry się chyba nie nadaje do końca
![]() Za to dobrze prezentuje się na zdjęciach. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|